Nп/п : 37 из 100
 От   : Cindy Hamilton                      2:5075/128        30 сен 23 09:19:00
 К    : rbowman                                               30 сен 23 12:23:04
 Тема : Re: Oven cleaner & Sylvania 30 Watt 120VAC bulb (LED?)
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: <8KRRM.230420$GHI6.137032@fx17.iad>
e6481aa0
@REPLY: <knpf45F2vv3U1@mid.individual.net>
9c4c5eef
@REPLYADDR Cindy Hamilton <hamilton@invalid.com>
@REPLYTO 2:5075/128 Cindy Hamilton
@CHRS: CP866 2
@RFC: 1 0
@RFC-References: 1@dont-email.me>
<f6681255-c6f0-4fd3-b8af-dbe77c4b40bfn@googlegroups.com> 1@dont-email.me> <ncfchih3fu5qtsd23c7h7ccsfnh3tdtc41@4ax.com>
1@dont-email.me> vMO8.164751@fx16.iad> <knonf4Ftc25U5@mid.individual.net>
ZXz4.305903@fx18.iad> <knpf45F2vv3U1@mid.individual.net>
@RFC-Reply-To: hamilton@invalid.com
@RFC-Message-ID:
<8KRRM.230420$GHI6.137032@fx17.iad>
@TZUTC: 0000
@PID: slrn/1.0.3 (Linux)
@TID: FIDOGATE-5.12-ge4e8b94
On 2023-09-30, rbowman <bowman@montana.com> wrote:
> On Fri, 29 Sep 2023 20:56:08 GMT, Cindy Hamilton wrote:
>
>> On 2023-09-29, rbowman <bowman@montana.com> wrote:
>>> On Fri, 29 Sep 2023 09:02:35 GMT, Cindy Hamilton wrote:
>>>
>>>> I think the moral of that story is:  don`t eat tilapia.  It`s nasty
>>>> stuff.  Spend a little more on fish that doesn`t eat poop (when no
>>>> other source of nutrition is available).
>>>
>>> Are you familiar with the dining habits of catfish, crabs, and
>>> lobsters? I will admit tilapia and the vague `rockfish` aren`t too
>>> tasty without a lot of yellow curry paste and coconut milk.
>> 
>> I don`t eat catfish, either.  All freshwater fish tastes muddy to me.
>> 
>>> `A little more` is not quite accurate. Halibut, haddock, cod,
>>> swordfish, wild salmon and so forth are up in the nosebleed region.
>> 
>> It depends on your standards.  I paid either $30 or $40/pound for a
>> swordfish steak for my husband last week.
>
> For $40 a pound I want something off an Angus and dry aged. My standards 
> were set in the `50s. 

We prefer to learn as we go.  Otherwise we`d be eating fish sticks,
just as we did when we were children.

> Where I grew up everybody ate fish on Friday 
> including the Prods with restaurants having Friday specials. 

I can`t remember anything before Vatican II.  I can`t remember what
we ate on Fridays, so maybe it wasn`t anything special.  We were a
house full of heathens.  I do remember going to the occasional Lenten
fish fry.  

Come to think of it, Tuesday was our day to eat fish.  Grandma had the
day off work, so she went to the fishmonger, bought some sort of white
lake fish, breaded it in cornflake crumbs and pan fried it until it was
dry as dust.  Thus began my tartar sauce addiction, which I was able
to conquer in adulthood.

> It wasn`t 
> expensive for recognizable species. Pollock was considered trash fish and 
> stuff like swai was unheard of.

And paychecks were much smaller.  Food (in general) takes a smaller
percentage of one`s income nowadays.  In 1900, it was 40% of income;
in 1950, it was 30%.  In 2022, it was 11.3%.

-- 
Cindy Hamilton
--- slrn/1.0.3 (Linux)
 * Origin: blocknews - www.blocknews.net (2:5075/128)
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5015/255 5019/40 5020/715
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5058/104 5075/128
@PATH: 5075/128 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх