AVIATION----------------- < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 17 из 51
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        29 май 25 14:44:00
 К    : All                                                   29 май 25 10:11:01
 Тема : 109 - Roasted Dijon Lamb
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 21.aviation@1:2320/105 2c9e8afe
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Roasted Dijon Lamb w/Herbs & Country Vegetables
 Categories: Lamb/mutton, Vegetables, Herbs
      Yield: 12 servings
 
     20 cl Garlic, peeled
    1/4 c  Dijon mustard
      2 tb Water
      2 tb Fresh rosemary leaves
      1 tb Fresh thyme
  1 1/4 ts Salt; divided
      1 ts Black pepper; divided
           Cooking spray
  4 1/2 lb Boneless leg of lamb;
           - trimmed
      1 lb Parsnips; in 1/2" diagonal
           - pieces
      1 lb Carrots; in 1/2" diagonal
           - pieces
      2 lg Onions; in 1/2-inch wedges
      3 tb Extra-virgin olive oil;
           - divided
 
  Combine garlic, mustard, water, rosemary, thyme, 3/4
  teaspoon salt and pepper in food processor; process
  until smooth. Spoon mixture over top and sides of lamb.
  Cover and refrigerate at least 8 hours.
  
  Set oven @ 500oF/260oC.
  
  Line broiler pan with foil; top with broiler rack. Coat
  rack with nonstick cooking spray. Combine parsnips,
  carrots, onions and 2 tablespoons oil in large bowl;
  toss to coat. Spread evenly on broiler rack; top with
  lamb.
  
  Roast 15 minutes. Reduce oven temp to 325oF/165oC. Roast
  1 hour 20 minutes for medium or to desired doneness.
  
  Remove lamb to cutting board; let stand 10 minutes
  before slicing. Continue roasting vegetables 10 minutes.
  
  Transfer vegetables to large bowl. Add remaining 1
  tablespoon oil and 1/2 teaspoon salt; toss to coat.
  Thinly slice lamb and serve with vegetables.
  
  Yield: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.diabetesselfmanagement.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Kale: the so-hip-it-hurts veggie.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 103/705 104/119 114/10 123/0
126 180 755 3001 3002
SEEN-BY: 124/5016 135/115 153/757 154/10 30 203/0
220/20 30 221/0 222/2
SEEN-BY: 226/44 50 240/1120 1254 1634 5832 8002
8005 8050 250/1 263/1
SEEN-BY: 275/1000 280/464 5003 5006 292/854 8125
301/1 310/31 313/41 335/364
SEEN-BY: 341/66 234 362/6 371/0 382/200 396/45
423/120 460/58 467/888 530/204
SEEN-BY: 633/280 712/848 1321 770/1 2320/0 105
3634/0 12 56 57 60 4500/1
SEEN-BY: 5020/400 715 848 1042 4441 12000 5030/49
1081 5058/104 5061/133
SEEN-BY: 5075/128
@PATH: 2320/105 154/10 3634/12 240/1120 280/464
467/888 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх