COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         23 апр 24 11:57:41
 К    : All                                                   23 апр 24 22:02:02
 Тема : Tea-Time Scones
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 21086.fidonet_cooking@1:105/500 2a8d8d03
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.19b-Win32 master/a2a9dc027 Jan 2
2022 MSC 1928
@TID: SBBSecho 3.14-Win32 master/a2a9dc027 Jan 2
2022 MSC 1928
@BBSID: FQBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: SlyEdit 1.75 (2021-12-11) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Mary Berry`s Tea Time Scones
 Categories: Scones
      Yield: 1 Batch
 
      9 oz Self-raising flour (250 g)
      1 ts Baking powder; rounded
      1 oz Butter (40 g); softened
      1 oz Caster sugar (25 g)
      1 lg Free-range egg
      3 oz Milk (100 ml)
 
  Preheat the oven to 220┬░C/425┬░F/Gas 7 (200C Fan).
  
  Put the flour and baking powder into a large bowl. Add the butter and
  rub it in with your fingertips until the mixture resembles fine
  breadcrumbs. Stir in the sugar.
  
  Beat the egg in a measuring jug. Make up to 100 ml / 3 oz with the
  milk, then set aside 1 tb for glazing the scones later.
  
  Gradually add the egg and milk to the dry ingredients, stirring it in
  until you have a soft slightly sticky dough.
  
  Turn the mixture out onto a lightly floured surface and pat out until
  it is about 2 cm / 3/4" thick. Use a 4 cm / 1" fluted cutter to stamp
  out the scones. Make sure you don t twist the cutter or the scones
  will not rise evenly.
  
  Gently gather the trimmings together and pat out again to cut more
  scones.
  
  Arrange the scones on the greased baking trays and brush the tops
  with the remaining milk.
  
  Bake for 8-10 minutes, or until well risen and golden-brown. Transfer
  to a wire rack to cool.
  
  To serve, cut each scone in half and top with strawberry jam and
  clotted or whipped cream.
  
  Recipe by Mary Berry
  
  Recipe FROM: 
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.14-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/7 10
11 44 81 500 106/201
SEEN-BY: 116/116 123/0 25 126 160 180 200 755
3001 128/260 129/305 135/115
SEEN-BY: 135/220 225 138/146 153/7715 154/10
218/700 222/2 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 112 113 206 307 317 400 426 428
470 664 700 240/1120 250/1
SEEN-BY: 261/38 266/512 275/100 1000 282/1038
291/111 292/854 299/6 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/11 200 450/1024 460/58
463/68 467/888 633/280
SEEN-BY: 712/848 1321 1321 2320/105 3634/0 12 24
27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 5061/133 5075/35
128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 153/7715 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх