COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          16 май 24 18:40:16
 К    : All                                                   16 май 24 13:30:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 444
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 66472e12
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Best Cannoli Dip
 Categories: Five, Cheese, Chocolate
      Yield: 1 Quart
 
      8 oz Cream cheese; softened
      1 c  Whole-milk ricotta cheese
      1 ts Vanilla extract
      1 c  Confectioners` sugar
    1/2 c  Miniature semi-sweet
           - chocolate chips
 
  In a large bowl, beat cream cheese, ricotta and vanilla
  until smooth. Gradually beat in confectioners` sugar.
  Stir in chocolate chips. If desired, garnish with
  additional chips.
  
  Debbie Glasscock, Conway, Arkansas
  
  Makes: 1 quart
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Mary had a little RAM -- and Windows wouldn`t go.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 18/200 50/109 90/1 103/705 105/81 106/201
128/260 129/305 135/220
SEEN-BY: 135/225 153/7715 154/10 218/700 221/1 6
226/30 227/114 229/110 112
SEEN-BY: 229/113 206 300 307 317 400 426 428 470
664 700 240/1120 266/512
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 450/1024 460/58 463/68 467/888
633/267 280 712/620 848 770/1
SEEN-BY: 3634/12 5001/100 5005/49 5019/40 5020/400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/8
5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх