COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Carol Shenkenberger                 1:275/100         17 май 24 16:13:02
 К    : Dave Drum                                             17 май 24 10:09:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 450
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 23675.cooks@1:275/100 2aad4cc9
@REPLY: 1:18/200.0 66472e18
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.14a-Win32 Dec 31 2006 MSC
1200
@TID: SBBSecho 2.11-Win32 r1.182 Dec 31 2006 MSC
1200
  Re: T.O.H. Daily Recipe - 450
  By: Dave Drum to All on Thu May 16 2024 06:41 pm

 > MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 > 
 >       Title: Southern Potato Salad
 >  Categories: Potatoes, Vegetables, Sauces
 >       Yield: 8 servings
 > 
 >       5 md Potatoes; peeled, diced
 >       6 lg Hard-boiled large eggs,
 >            - chopped
 >     1/2 c  Thin sliced green onions
 >     1/4 c  Chopped sweet pickles
 >       1 ts Prepared mustard
 >       1 ts Celery seed
 >       1 c  Mayonnaise
 >            Salt & pepper
 > 
 >   Place potatoes in a large saucepan; add water to cover.
 >   Bring to a boil. Reduce heat; cook, uncovered, until
 >   tender, 10-15 minutes. Drain; refrigerate until cold.
 >   Add eggs, onions and pickles; toss well. Stir in
 >   mustard, celery seed and mayonnaise. Season with salt
 >   and pepper; mix well.
 > 
 >   Refrigerate until serving.
 > 
 >   Gene Pitts, Wilsonville, Alabama
 > 
 >   Makes: 8 servings
 > 
 >   RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
 > 
 >   Uncle Dirty Dave`s Archives
 > 
 > MMMMM
 > 
 > ... I`m not drinking for all of 2024 just a few hours every day

I always get a slight giggle from this one.  No one in any part of the South
that I have lived in, makes potato salad like that.

I happen to be making it right now.

3 Yukon potatoes, scrubbed but not peeled
Set to boil.  They were halved long wise the cut to wedges which were then
crosscut to tringles.

Later, I will cut 1/2 an onion (may add more) to make a nice dice.  Then add
lots of grainy brown mustard and mayo plus salt and black pepper.  Served still
warm, it`s for dinner tonight.  May add some diced celery to it as for a rare
time, I have it.

It`s being served with a stir fry of bok choy, mushrooms, garlic and diced
kielbasa.

   xxcarol
--- SBBSecho 2.11-Win32
 * Origin: Shenks Express (1:275/100)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 138/146 153/7715 154/10 222/2 229/426
240/1120 250/1 261/38 275/0 91
SEEN-BY: 275/98 100 301 1000 299/6 301/1 342/11
450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 712/1321 1321 2320/105 3634/0 12 24 27
56 57 119 5001/100 5005/49
SEEN-BY: 5019/40 5020/715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5054/8 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 275/100 153/7715 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх