COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        11 июн 24 07:32:00
 К    : All                                                   11 июн 24 13:58:02
 Тема : 6/12 Nat`l Jerky Day - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156187.cooking@1:2320/105 2ad116e3
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: George Fassett`s Fake Jerky Strips
 Categories: Beef, Grains, Preserving, Sauces
      Yield: 12 Pieces
 
MMMMM----------------------------MEAT---------------------------------
      1 lb Ground beef
      1 ts Garlic powder
      1 ts Salt
    1/4 ts Black Pepper
      1 ts Liquid smoke
      1 tb A-1 Sauce
    1/2 c  Quick Quaker Oats
      1    Eggwhite

MMMMM---------------------------SAUCE--------------------------------
      2 tb A-1 Sauce
      2 tb Worchestershire Sauce
      3 tb Ketchup
      2 tb Vegetable Oil
      1 ts Soy Sauce
      1 ts Liquid Smoke
      2 tb Water
 
  Mix ground beef with all other ingredients, stir
  until mixed. Put into a food processor with chopping
  knife and chop for a good minute, until well-mixed
  together and consistency of putty.
  
  On a floured cutting board, take ball of meat
  mixture and coat both sides lightly with flour so it
  won`t stick and roll out with floured rolling pin,
  fold and roll until roughly 8" by 12" rectangle 1/8"
  or less thick.
  
  Using a pizza cutter, cut into 1" wide strips 8"
  long and carefully transfer to a wire rack.
  
  Heat oven to 300oF/150oC, place wire rack with meat
  in oven on oven rack in center of oven, with second
  oven rack one notch below. On lower rack, place cookie
  sheet under meat to act as a drip pan.
  
  Bake for 1 hour at 300oF/150oC.
  
  Mix together sauce ingredients in shallow dish.
  Remove rack of meat, roll each strip into sauce mix
  and return to rack.  When all coated, return to oven
  and increase temp. to 450oF/232oC. Bake for 15 min.
  
  Remove rack again and recoat strips and return to
  oven for another 15 min. or until strips become almost
  burnt around edges.
  
  Remove from oven and coat one last time, then let
  sit and cool to room temp.
  
  Enjoy!
  
  Source: George Fassett, Cyberealm BBS Watertown, NY
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... i before e except after C and for caffeine plus some weird others.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 222/2 240/1120
250/1 275/1000 299/6 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 119 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх