COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          12 июн 24 17:33:06
 К    : All                                                   12 июн 24 13:05:03
 Тема : 6/13 Nat`l Lobster Day - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 666abc26
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Best Connecticut Lobster Rolls
 Categories: Seafood, Breads, Vegetables, Herbs
      Yield: 4 servings
 
      3    Live (1 1/2 lb ea) Maine
           - lobsters
     10    Black peppercorns
      1    Bay leaf
  1 1/2 ts Fine sea salt; divided
      4    Split-top hot dog buns
      4 oz Unsalted butter
           Sweet paprika
      8 md Leaves bibb, butter, or
           - Boston lettuce
           Fine chopped fresh chives;
           - garnish
 
  To a large pot, add enough water to reach about 1 inch
  up the sides of the pan. Add the black peppercorns, bay
  leaf, and 1 teaspoon sea salt, and bring to a boil. Add
  the lobsters and quickly cover the pot. Cook until the
  shells are bright red and the meat is just cooked
  through, about 8 minutes.
  
  Remove the lobsters and let cool slightly, then crack
  open the claws, tails, and knuckles and remove the meat;
  rinse under warm water as needed to remove any
  impurities. Cut the meat into 1-inch pieces and reserve.
  (You can discard the carapaces and shells, or save for
  stock.)
  
  On a large griddle or cast iron skillet over medium
  heat, spread 1/2 tablespoon of the butter to thinly coat
  the cooking surface. Add the buns and cook, turning
  occasionally, until all sides are lightly toasted, about
  4 minutes.
  
  In a small pot, melt the remaining butter and stir in 1/2
  teaspoon sea salt and a generous pinch of paprika. Turn
  off the heat and add the reserved lobster meat; stir to
  coat.
  
  Line each of the rolls with two lettuce leaves. Spoon
  the lobster among the prepared rolls. Top with more
  paprika to taste, garnish generously with chives, and
  serve warm.
  
  By: Stacy Adimando
  
  RECIPE FROM: https://www.saveur.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Literature is news that stays news." -- Ezra Pound
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 18/0 200 50/109 90/1 105/81 106/201
116/116 123/0 25 126 160
SEEN-BY: 123/180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 138/146 153/7715 154/10
SEEN-BY: 218/700 222/2 226/30 227/114 229/110 112
113 206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 470 664 700 240/1120 250/1 261/38
266/512 275/100 1000
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 299/6 301/1
320/219 322/757 342/11 200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 463/68 467/888 633/280
712/848 1321 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх