COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        14 июн 24 17:39:00
 К    : All                                                   14 июн 24 12:27:04
 Тема : Top Chicken Casseroles 02
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156214.cooking@1:2320/105 2ad4f660
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cheesy Chicken Pasta Casserole
 Categories: Past, Poultry, Vegetables, Herbs, Cheese
      Yield: 4 servings
 
  1 1/2 c  Uncooked penne pasta
      1 tb Oil
      1 lb Boned, skinned chicken
           - thighs; in 1" pieces
    1/2 c  Chopped onion
    1/2 c  Chopped green pepper
    1/2 c  Chopped sweet red pepper
      1 ts Dried basil
      1 ts Dried oregano
      1 ts Dried parsley flakes
    1/2 ts Salt
    1/2 ts Crushed red pepper flakes
      3 cl Garlic; minced
 14 1/2 oz Can diced tomatoes;
           - undrained
      3 tb Tomato paste
    3/4 c  Chicken broth
      2 c  Shredded mozzarella cheese
    1/2 c  Grated Romano cheese
           Minced fresh parsley; opt
 
  Set oven @ 350oF/175oC.
  
  Cook the pasta according to package directions.
  Meanwhile, in a large saucepan, heat oil over medium
  heat. Add the chicken, onion, peppers and seasonings;
  saute until chicken is no longer pink. Add garlic; cook
  1 minute longer.
  
  In a blender, pulse the diced tomatoes and tomato paste,
  covered, until blended. Add to chicken mixture. Stir in
  broth; bring to a boil over medium-high heat. Reduce the
  heat; cover and simmer until slightly thickened, 10-15
  minutes.
  
  Drain pasta; toss with chicken mixture. Spoon half of
  the mixture into a greased 2-qt. baking dish. Sprinkle
  with half of the cheeses. Repeat layers.
  
  Cover and bake 30 minutes. Uncover; bake until heated
  through, 15-20 minutes longer. If desired, garnish with
  parsley.
  
  Carmen Vanosch, Vernon, British Columbia
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Monopoly is OLD. There`s a luxury tax. And rich people can go to jail!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 222/2 240/1120
250/1 275/1000 299/6 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 119 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх