COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        14 июн 24 17:58:00
 К    : All                                                   14 июн 24 12:27:05
 Тема : 6/15 Nat`l Prune Day - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156223.cooking@1:2320/105 2ad4f669
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Pork Tenderloin w/Prunes & Pearl Onions
 Categories: Emeril, Pork, Fruit, Pasta, Booze
      Yield: 2 Servings
 
    1/4 c  Prunes
    1/4 c  Apple juice
    3/4 lb Pork tenderloin
           Salt & pepper
      1 ts Oil
      2 tb Chopped shallots
           Armagnac
      1 c  Veal stock
     12    Pearl onions; blanched
      4 tb Butter; in small pieces
           Cooked egg noodles; garnish
           Chopped parsley; garnish
 
  Set oven @ 350oF/175oC. In a blender puree prunes
  with enough apple juice to make a smooth paste. Heat a
  skillet over high heat, season tenderloin and sear in
  oil until well-browned on all sides. Transfer to a
  baking dish and roast 8 minutes for medium-rare.
  
  In skillet sweat shallots in pan drippings until tender.
  Carefully add Armagnac, WATCH OUT it will flame; if not,
  ignite with a match. Shake pan until flames die out.
  
  Continue cooking, scraping bottom of pan too incorporate
  any browned bits. Add stock, onions, and prune puree and
  boil until reduced by half. Stir in 2 tablespoons of
  butter, just until melted.
  
  Set aside, keeping sauce warm.
  
  To serve, melt remaining butter, add cooked noodles and
  toss to reheat and coat; season to taste with salt and
  pepper and mound on 2 dinner plates. Slice pork on bias,
  place atop noodles and spoon sauce over. Sprinkle with
  parsley.
  
  Yield: 2 servings
  
  SOURCE: Essence of Emeril Cooking Show; TV FOOD NETWORK;
  SHOW #EE0097
  
  MM Format by Dave Drum - 30 December 1999
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Schubert had a horse named Sara; Schubert`s Sara neighed.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 222/2 240/1120
250/1 275/1000 299/6 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 119 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх