COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         13 июн 24 15:07:00
 К    : All                                                   13 июн 24 12:45:01
 Тема : Top 10 Grandpa`s Gems 02
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42280.fido-cooking@1:3634/12 2ad33a86
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Grampa`s German-Style Pot Roast
 Categories: Pork, Potatoes, Beef, Vegetables, Dairy
      Yield: 8 servings
 
      4 sl (thick) bacon
      1 lb Baby Yukon Gold potatoes
      4 md Carrots; sliced
     14 oz Can sauerkraut; rinsed, well
           - drained
    3/4 c  Chopped dill pickles
      1 ts Smoked paprika
      1 ts Ground allspice
    1/2 ts Kosher salt
    1/2 ts Pepper
      3 lb Boneless chuck roast
 28 3/4 oz (3 pkg) pearl onions;
           - thawed
      4 cl Garlic; minced
    1/2 c  Stout beer or beef broth
    1/3 c  Dusseldorf mustard
    1/2 c  Sour cream
    1/2 c  Minced fresh parsley
 
  In a large skillet, cook bacon over medium heat until crisp. Remove to
  paper towels to drain.
  
  Meanwhile, place potatoes, carrots, sauerkraut and pickles in a 7 qt.
  slow cooker. Mix paprika, allspice, salt and pepper; rub over roast.
  Brown roast in bacon drippings over medium heat. Transfer to slow
  cooker. Add onions and garlic to drippings; cook and stir 1 minute.
  Stir in beer and mustard; pour over meat. Crumble bacon; add to slow
  cooker.
  
  Cook, covered, on low 6-8 hours, until meat and vegetables are tender.
  Remove roast; let stand 10 minutes before slicing. Strain cooking
  juices. Reserve vegetables and juices; skim off fat. Return reserved
  vegetables and cooking juices to slow cooker. Stir in sour cream;
  heat through. Serve with roast; sprinkle with parsley.
  
  Nancy Heishman, Las Vegas, Nevada
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... The KFC Bowl resembles a Dickensian pot of gruel
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 222/2 240/1120 250/1
275/1000 299/6 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх