COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         13 июн 24 15:08:00
 К    : All                                                   13 июн 24 12:45:02
 Тема : Top 10 Grandpa`s Gems 09
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42287.fido-cooking@1:3634/12 2ad33a8d
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Nikki`s Perfect Pastitsio
 Categories: Pasta, Beef, Cheese, Vegetables, Sauces
      Yield: 12 servings
 
  2 1/2 c  Uncooked penne pasta
      2 tb Butter; melted
      1 c  Grated Parmesan cheese
  1 1/2 lb Ground sirloin
      1 md Onion; chopped
      2 cl Garlic; minced
     15 oz Can tomato sauce
    1/2 ts (ea) salt & ground cinnamon
      1 c  Shredded Parmesan cheese;
           - divided

MMMMM-----------------------BECHAMEL SAUCE----------------------------
    1/2 c  Butter; diced
    2/3 c  A-P flour
    1/2 ts Salt
    1/4 ts Pepper
      4 c  Milk
      2 lg Eggs; beaten
 
  Cook pasta according to package directions; drain. Toss
  with butter; add grated Parmesan cheese. Transfer to a
  greased 13" X 9" baking dish.
  
  Set oven @ 350┬║F/175┬║C.
  
  In a large skillet, cook beef and onion over medium heat
  8-10 minutes or until beef is no longer pink, breaking
  beef into crumbles; drain. Add garlic; cook 2 minutes
  longer. Stir in tomato sauce, salt and cinnamon; heat
  through. Spoon over pasta. Sprinkle with 1/2 cup
  shredded Parmesan cheese.
  
  In a large saucepan, melt butter. Stir in flour, salt
  and pepper until smooth; gradually add milk. Bring to a
  boil; cook and stir 1-2 minutes or until thickened.
  
  In a small bowl, whisk a small amount of hot mixture
  into eggs; return all to pan, whisking constantly. Bring
  to a gentle boil; cook and stir 2 minutes. Pour over
  beef mixture. Sprinkle with remaining cheese.
  
  Bake, covered, 20 minutes. Bake, uncovered, 30-40
  minutes longer or until golden brown.
  
  Nikki Tsangaris, Westfield, Indiana
  
  Makes: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Too many have dispensed with generosity in order to practice charity.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 222/2 240/1120 250/1
275/1000 299/6 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх