COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          15 июн 24 18:48:40
 К    : All                                                   15 июн 24 12:06:04
 Тема : Recipe Box Top 10 - 02
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 666ea942
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Maple Butter Twists
 Categories: Breads, Spices, Dairy, Nuts
      Yield: 32 servings
 
  3 1/2 c  A-P flour
      3 tb Sugar
  1 1/2 ts Salt
    1/4 oz Env active dry yeast
    3/4 c  Milk
    1/4 c  Butter
      2 lg Eggs; room temp

MMMMM--------------------------FILLING-------------------------------
    1/3 c  Packed brown sugar
    1/4 c  Sugar
      3 tb Butter; softened
      3 tb Maple syrup
  4 1/2 ts A-P flour
    3/4 ts Ground cinnamon
    3/4 ts Maple flavoring
    1/3 c  Chopped walnuts

MMMMM---------------------------GLAZE--------------------------------
    1/2 c  Confectioners` sugar
    1/4 ts Maple flavoring
      2 ts (to 3 ts) milk
 
  In a large bowl, combine 1-1/2 cups flour, sugar, salt and yeast. In a
  saucepan, heat milk and butter to 125┬║F/52┬║C. Add to dry ingredients;
  beat just until moistened. Add eggs; beat on medium for 2 minutes.
  Stir in enough remaining flour to form a firm dough. Turn onto a
  floured surface; knead until smooth and elastic, 5-7 minutes. Place
  in a greased bowl, turning once to grease top. Cover and let rise in
  a warm place until doubled, about 70 minutes.
  
  In a small bowl, combine the first 7 filling ingredients; beat for 2
  minutes. Punch dough down; turn onto a lightly floured surface.
  Divide in half; roll each into a 16" X 8" rectangle. Spread filling
  to within 1/2" of edges. Sprinkle with walnuts. Roll up jelly-roll
  style, starting with a long side.
  
  With a sharp knife, cut each roll in half lengthwise. Open halves so
  cut side is up; gently twist ropes together. Transfer to 2 greased 9"
  round baking pans. Coil into a circle. Tuck ends under; pinch to
  seal. Cover and let rise in a warm place until doubled, about
       45    minutes.
  
  Bake @ 350┬║F/175┬║C for 25-30 minutes or until golden brown. Cool for
  10 minutes; remove from pans to wire racks. For glaze, combine the
  confectioners` sugar, maple flavoring and enough milk to reach desired
  consistency; drizzle over warm cakes.
  
  June Gilliland, Hope, Indiana
  
  Makes: 2 coffee cakes (16 pieces each)
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... It depends on which end he tries to light.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1 90/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/260 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 112
113 206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх