COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          15 июн 24 18:49:02
 К    : All                                                   15 июн 24 12:06:04
 Тема : Recipe Box Top 10 - 04
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 666ea944
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Homemade Polish Pierogi
 Categories: Pasta, Cheese, Dairy
      Yield: 8 servings
 
      2 lg Eggs
    1/4 c  Water
    1/2 ts Salt
      2 c  A-P flour

MMMMM--------------------------FILLING-------------------------------
      1 lg Egg
      1 ts Salt
    1/2 ts Sugar
        ds Pepper
     16 oz Soft farmer or whole-milk
           - ricotta cheese
      4 tb Butter; divided
           Sour cream & minced chives;
           - to serve
 
  In a large bowl, whisk eggs, water and salt until blended; gradually
  stir in flour. Transfer to a lightly floured surface; knead 10-12
  times, forming a firm dough. Cover and let rest 10 minutes.
  
  For filling, in a small bowl, whisk egg, salt, sugar and pepper. Stir
  in cheese.
  
  Divide dough into 4 portions. On a lightly floured surface, roll each
  portion to 1/8-in. thickness; cut with a floured 4-in. round cookie
  cutter. Place 1 tablespoon filling in center of each circle. Moisten
  edges with water; fold in half and press edges to seal. Repeat with
  remaining dough and filling.
  
  In a 6 qt. stockpot, bring water to a boil. Add pierogi in batches;
  reduce heat to a gentle simmer. Cook until pierogi float to the top
  and are tender, 2-3 minutes. Remove with a slotted spoon.
  
  In a large skillet, heat 1 tablespoon butter over medium-high heat.
  Add pierogi in batches; cook until golden brown, 1-3 minutes on each
  side, adding additional butter as necessary. Serve with sour cream
  and chives.
  
  Veronica Weinkauf, South Bend, Indiana
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Cretins do *NOT* bob up and down in soup!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1 90/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/260 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 112
113 206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх