COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          15 июн 24 18:49:22
 К    : All                                                   15 июн 24 12:06:04
 Тема : Recipe Box Top 10 - 06
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 666ea946
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Mom`s White Lasagna
 Categories: Pasta, Pork, Cheese, Vegetqbles, Herbs
      Yield: 12 servings
 
      9    Lasagna noodles
      1 lb Italian sausage
      2    Celery ribs; chopped
      1 md Onion; chopped
      3 cl Garlic; minced
    1/2 c  White wine
      1 c  Half & Half cream
      3 oz Cream cheese; diced
    1/4 c  Minced fresh basil
      2 ts Minced fresh oregano
           +=OR=+
    1/2 ts Dried oregano
      1 ts Pepper
    3/4 ts Salt
      1 lg Egg; lightly beaten
      2 c  Shredded white Cheddar
           - cheese
  1 1/2 c  Cottage cheese
    3/4 lb Fresh mozzarella cheese;
           - sliced
  1 1/2 c  Shredded Gouda cheese
           Additional minced fresh
           - basil & oregano; opt
 
  Set oven @ 375┬║F/190┬║C.
  
  Cook noodles according to package directions for al
  dente. In a large skillet, cook sausage, celery, onion
  and garlic over medium heat 6-8 minutes or until sausage
  is no longer pink, breaking up sausage into crumbles;
  drain.
  
  Stir in wine. Bring to a boil; cook 3-4 minutes or until
  liquid is reduced by half. Add cream, cream cheese,
  herbs, pepper and salt; stir until cream cheese is
  melted. Drain noodles.
  
  In a small bowl, combine egg, cheddar and cottage
  cheese.
  
  In a greased 13" X 9" baking dish, layer 3 noodles, half
  of the sausage mixture, half of the cheddar cheese
  mixture and half of the mozzarella slices. Repeat
  layers. Top with remaining noodles; sprinkle with Gouda
  cheese.
  
  Bake, covered, 40-50 minutes or until bubbly and cheese
  is melted. Let stand 15 minutes before serving. If
  desired, sprinkle with additional basil and oregano.
  
  Janet Wing, Minot, North Dakota
  
  Makes: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Monopoly is OLD. There`s a luxury tax. And rich people can go to jail!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1 90/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/260 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 112
113 206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх