COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          15 июн 24 18:49:45
 К    : All                                                   15 июн 24 12:06:04
 Тема : Recipe Box Top 10 - 08
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 666ea948
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Caramel-Pecan Monkey Bread
 Categories: Breads, Desserts, Nuts, Dairy, Cheese
      Yield: 20 servings
 
    1/4 oz Env active dry yeast
    1/4 c  Warm water (115┬║F/46┬║C)
      5 tb + 1/2 c  butter; divided
  1 1/4 c  Warm milk (115┬║F/46┬║C)
      2 lg Eggs; room temp
  1 1/4 c  Sugar; divided
      1 ts Salt
      5 c  A-P flour
      1 ts Ground cinnamon

MMMMM--------------------------CARAMEL-------------------------------
    2/3 c  Packed brown sugar
    1/4 c  Butter; in cubes
    1/4 c  Heavy whipping cream
    3/4 c  Chopped pecans; divided

MMMMM-----------------------OPTIONAL GLAZE----------------------------
      4 oz Cream cheese; softened
    1/4 c  Butter; softened
  1 1/2 c  Confectioners` sugar
      3 tb (to 5 tb) milk
 
  Dissolve yeast in warm water. Melt 5 tablespoons butter. Add milk,
  eggs and melted butter; stir in 1/4 cup sugar, salt and 3 cups flour.
  Beat on medium speed for 3 minutes. Stir in enough remaining flour to
  form a firm dough.
  
  Turn onto a floured surface; knead until smooth and elastic, 6-8
  minutes. Place in a greased bowl, turning once to grease the top.
  Refrigerate, covered, overnight.
  
  Punch dough down; shape into 40 balls (about 1 1/4" diameter). Melt
  remaining 1/2 cup butter. In a shallow bowl, combine cinnamon and
  remaining 1 cup sugar. Dip balls into butter, then roll in sugar
  mixture.
  
  For caramel, bring brown sugar, butter and cream to a boil in a small
  saucepan over medium heat. Cook and stir 3 minutes. Pour half the
  caramel into a greased 10-in. fluted tube pan; layer with half the
  pecans and half the dough balls; repeat. Cover and let rise until
  doubled, about 45 minutes.
  
  Set oven @ 350┬║F/175┬║C.
  
  Bake until golden brown, 30-40 minutes. (Cover loosely with foil for
  last 10 minutes if top browns too quickly.) Cool 10 minutes before
  inverting onto a serving plate.
  
  For optional glaze, beat cream cheese and butter until blended;
  gradually beat in confectioners` sugar. Add enough milk to reach
  desired consistency. Drizzle glaze over warm bread.
  
  Taste of Home Test Kitchen
  
  Makes: 20 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Life is a moderately good play with a badly written 3rd act" Truman Capote
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1 90/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/260 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 112
113 206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх