COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          15 июн 24 18:50:07
 К    : All                                                   15 июн 24 12:06:04
 Тема : Recipe Box Top 10 - 10
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 666ea94a
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Danish Meatballs w/Pan Gravy
 Categories: Beef, Pork, Breads, Dairy, Vegetables
      Yield: 8 servings
 
      1 c  Soft bread crumbs
    1/2 c  Fine chopped onion
    1/3 c  Milk
      1 lg Egg; lightly beaten
      3 tb Minced fresh parsley
      1 ts Salt
    1/2 ts Pepper
      1 lb Ground beef
      1 lb Pork sausage
      2 tb Canola oil
      3 tb Butter; divided

MMMMM---------------------------GRAVY--------------------------------
      3 tb A-P flour
    3/4 ts Beef bouillon granules
    1/2 ts Pepper
    1/4 ts Salt
  1 3/4 c  Milk
 
  In a large bowl, combine the first 7 ingredients. Add beef and
  sausage; mix lightly but thoroughly. Shape 1/4 cupfuls of mixture
  into 18 meatballs; flatten to 1-in. thickness.
  
  In a large skillet, heat oil and 1 tablespoon butter over medium-low
  heat; cook meatballs in batches 8-9 minutes on each side or until a
  thermometer reads 160┬░. Remove meatballs from pan, reserving 1/4 cup
  drippings in pan. (If necessary, add additional butter to the
  drippings to reach 1/4 cup.)
  
  For gravy, stir flour, bouillon granules, pepper and salt into
  drippings until smooth; gradually whisk in milk. Bring to a boil,
  stirring constantly; cook and stir 1-2 minutes or until thickened.
  Serve with meatballs.
  
  Kallee Krong-McCreery, Escondido, California
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Pork and chicken grease, the aromatics of choice for the Cajun.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1 90/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/260 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 112
113 206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх