COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        23 июн 24 09:59:09
 К    : All                                                   23 июн 24 18:05:01
 Тема : Double Corn Bacon Muffins
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47162.fido_cooking@1:124/5016 2ade2677
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/726a08527 Jun 21
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/726a08527 Jun 21
2024 14:44 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Double-Corn Bacon Muffins
 Categories: Muffins
      Yield: 1 Batch

     50 ml Sunflower oil
      1 sm Onion; peeled and chopped
    300 g  Uncooked sliced bacon
    325 g  Tin sweet corn; drained
    225 ml Low-fat plain yogurt
      1 ts Chilli sauce, Tabasco, or
           -piri-piri
      1 lg Egg
      1 lg Zucchini (about 200 g);
           -washed and grated
    125 g  Uncooked polenta or cornmeal
    150 g  Plain flour
      1 tb Caster sugar; scant
      3 ts Baking powder

  There is such a wallop of flavours here that it would be madness to
  use the best stuff. It`s more about corner-shop bits and bobs. Keep
  the mixture in the fridge overnight, then just spoon it into paper
  cases in the morning and bake from cold for hearty breakfast muffins.

  Heat the oil in a saucepan, add the onion, bring to a sizzle, then
  reduce the heat and cook for 5 minutes until soft. Cut the bacon into
  small pieces, stir into the onions, and simmer for 5 minutes more.
  Add the corn, cook for a further 2 to 3 minutes, then tip everything
  into a bowl and leave to cool for 15 minutes.

  Beat in the yogurt, chilli sauce, and egg, then stir in the zucchini
  and polenta until evenly combined. Sift the flour, sugar, and baking
  powder, then beat through the muffin mix.

  Preheat the oven to 200┬░C (180┬░C fan-assisted)/400┬░F/gas mark 6.
  Spoon the mixture right to the top of a dozen muffin cases sat in a
  muffin tray and bake for 25 minutes. Leave to cool before serving, so
  they firm up a little.

  Recipe by Dan Lepard

  Recipe FROM: 

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 40 50 700 214/22 218/0 1 109
215 601 700 720 810 840 850
SEEN-BY: 218/860 870 880 900 930 940 220/6 90
221/1 6 360 222/2 226/50 70
SEEN-BY: 229/426 240/1120 250/1 275/1000 301/1
335/364 341/66 234 396/45
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 770/1
2320/105 3634/0 12 24 27 56
SEEN-BY: 3634/57 119 5001/100 5005/49 5019/40
5020/715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/8
5058/104 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх