COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        23 июн 24 09:59:58
 К    : All                                                   23 июн 24 18:05:02
 Тема : Stuffed Flounder
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47165.fido_cooking@1:124/5016 2ade26ab
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/726a08527 Jun 21
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/726a08527 Jun 21
2024 14:44 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Jill`s Stuffed Flounder
 Categories: Seafood
      Yield: 2 Servings

      4    Flounder fillets (about
           -1-1/2 lb)
    1/4 c  Onion; minced
    1/4 c  Celery; minced
      2 cl Garlic; minced
  1 1/2 tb Mayonnaise
      1 ds Tabasco sauce
      1 ds Cayenne pepper
      1 ds Salt
      4 tb Butter
    1/2 c  Dried breadcrumbs
    1/4 ts Dry mustard
      1 tb Lemon juice
      6 oz Flaked crabmeat
      2 oz Shrimp; diced -OR-
      2 oz Canned baby shrimp; drained
      2 tb Butter; up to 3 tb, melted
           Sweet ground paprika; for
           -colour
    1/2 c  Milk
           Vegetable cooking spray

  Preheat oven to 350┬░F. Saute onion, celery, and garlic in 4 tb butter
  until translucent. Transfer to a mixing bowl and combine with
  breadcrumbs, mayonnaise, dry mustard. Add crabmeat and shrimp,
  Tabasco, cayenne, lemonjuice, salt, pepper. Blend well to make
  stuffing. Spray a 13x9" baking dish with vegetable cooking spray.

  Place 2 flounder fillets in the dish. Spoon the crabmeat stuffing
  onto the center of the fillets, mounding it up in the center. Split
  the remaining fillets in half lengthwise.

  Wrap each of the two halves around the stuffing on top of the stuffed
  fillet, covering the sides but leaving the stuffing visible in the
  center. Secure overlapping ends with toothpicks if needed. Brush all
  over with melted butter. Sprinkle with paprika. Pour the milk around
  the fish (this keeps the fish moist during baking). Bake for 20-25
  minutes until fish flakes easily with a fork, brushing with melted
  butter about halfway through cooking.

  Note: Works well with any mild white fish fillets

  Recipe by Jill McQuown

  Recipe FROM: <https://web.archive.org/web/20080908030731/
  http://www.recfoodcooking.org/sigs/Jill McQuown/
  Jill`s Stuffed Flounder.html>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 40 50 700 214/22 218/0 1 109
215 601 700 720 810 840 850
SEEN-BY: 218/860 870 880 900 930 940 220/6 90
221/1 6 360 222/2 226/50 70
SEEN-BY: 229/426 240/1120 250/1 275/1000 301/1
335/364 341/66 234 396/45
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 770/1
2320/105 3634/0 12 24 27 56
SEEN-BY: 3634/57 119 5001/100 5005/49 5019/40
5020/715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/8
5058/104 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх