COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         23 июн 24 17:13:00
 К    : All                                                   23 июн 24 12:51:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 482
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42475.fido-cooking@1:3634/12 2adf1a8e
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow-Cooker Grits
 Categories: Vegetables, Cheese, Dairy
      Yield: 6 servings
 
  2 2/3 c  Water
  1 1/2 c  Uncooked old-fashioned
           - grits
  1 1/2 c  Milk
      3 tb Butter; cubed
      2 ts Chicken bouillon granules
    1/2 ts Salt
      1 c  Shredded Cheddar cheese
    1/3 c  Grated Parmesan cheese
 
  Combine the first 6 ingredients in a greased 3 qt. slow
  cooker. Cook, covered, on low until liquid is absorbed
  and grits are tender, 2-1/2 to 3 hours, stirring every
  45 minutes. Stir in cheeses until melted. Serve
  immediately.
  
  Tacy Fleury, Clinton, South Carolina
  
  Makes: 6 serings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... This place is so weird that the cockroaches have moved next door.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 222/2 240/1120 250/1
275/1000 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх