COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         23 июн 24 17:14:00
 К    : All                                                   23 июн 24 12:51:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 483
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42476.fido-cooking@1:3634/12 2adf1a8f
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Baked Bruschetta Chicken
 Categories: Poultry, Cheese, Vegetables, Herbs
      Yield: 4 servings
 
      3 tb Extre virgin olive oil;
           - divided
      1 tb Balsamic glaze
    1/4 ts Salt
      4    (6 oz ea) boned, skinned
           - chicken breast halves
      8 sl (thin) fresh mozzarella
           - cheese

MMMMM---------------------BRUSCHETTA TOPPING--------------------------
      4 tb Extra virgin olive oil
      2    Shallots; fine chopped
      2 cl Garlic; minced
      1 lb Cherry tomatoes; halved
    1/4 ts Salt
    1/8 ts Pepper
    1/2 c  Sliced fresh basil
      2 tb Balsamic glaze
           Crushed red pepper flakes;
           - opt
 
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C.
  
  In a shallow dish, whisk 2 tablespoons oil, 1 tablespoon
  balsamic glaze and 1/4 teaspoon salt. Add chicken; turn
  to coat. Let stand 10 minutes.
  
  In a large cast-iron or ovenproof skillet, heat 1
  tablespoon oil over medium heat; brown chicken on both
  sides. Bake 12 minutes. Top with cheese. Bake 3-5
  minutes longer.
  
  Meanwhile, for topping, in a large skillet, heat oil
  over medium heat. Add shallots; cook and stir until
  tender, 2-3 minutes. Add garlic; cook 1 minute longer.
  Stir in tomatoes, salt and pepper. Cook and stir until
  tomatoes are tender, 2-3 minutes. Remove from the heat.
  Stir in basil.
  
  To serve, spoon topping over chicken. Drizzle with
  balsamic glaze. If desired, sprinkle with red pepper
  flakes and additional basil.
  
  Grace Vallo, Salem, New Hampshire
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... If your parents never had children, chances are you won`t, either.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 222/2 240/1120 250/1
275/1000 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх