COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         23 июн 24 17:14:00
 К    : All                                                   23 июн 24 12:51:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 485
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42478.fido-cooking@1:3634/12 2adf1a91
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Pork Tenderloin w/Sun-Dried Tomato Cream Sauce
 Categories: Pork, Vegetables, Dairy, Bbq, Greens
      Yield: 4 servings
 
      1 lb Pork tenderloin
      2 tb Honey-garlic seasoning
      1 tb Olive oil
    1/4 c  Butter; in cubes
    1/4 c  Chicken broth
    2/3 c  Heavy whipping cream
      1    Shallot; thin sliced
      2 tb Golden Carolina-style
           - barbecue sauce
      2 ts A-P flour
    1/4 c  Chicken broth
      2 c  Fresh baby spinach
    1/2 c  Oil-packed sun-dried
           - tomatoes; chopped
 
  Set oven @ 350┬║F/175┬║C.
  
  Pat pork dry with paper towels; rub honey garlic rub
  over pork. In a large nonstick skillet, heat oil over
  medium heat. Brown roast on all sides. Place in center
  of an 18x12-in. piece of heavy-duty foil; dot with
  butter. Fold foil around pork and crimp edges to seal;
  place on a baking sheet. Bake 25-30 minutes. Remove
  roast from oven; let stand 10 minutes before slicing.
  Reserve pan drippings in foil.
  
  While pork is resting, in the same skillet, add wine,
  stirring to loosen browned bits from pan. Stir in cream,
  shallot and barbecue sauce. In a small bowl, whisk flour
  and broth until smooth; stir into pan. Add reserved pan
  drippings. Bring to a boil, stirring constantly; cook
  and stir until thickened, 1-2 minutes. Add spinach and
  sun-dried tomatoes; heat through. Remove from heat.
  Serve with sliced pork.
  
  Kim Wells, Worthington, Ohio
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Be not simply good; be good for something." -- Henry David Thoreau
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 222/2 240/1120 250/1
275/1000 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх