COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         23 июн 24 17:29:00
 К    : All                                                   23 июн 24 12:51:03
 Тема : 6/24 Nat Pralines Day 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42485.fido-cooking@1:3634/12 2adf1a98
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Praline Ice Cream Sauce
 Categories: Condiments, Sauces, Nuts, Desserts
      Yield: 1 Pint
 
  1 1/2 c  Golden or light brown sugar;
           - packed
    1/2 c  Granulated sugar
      1 c  Buttermilk
    1/2 c  Unsalted butter
      3 tb Light corn syrup
      1 ts Baking soda
      1 ts Vanilla extract
    1/2 c  Coarse chopped pecans
 
  Combine the sugars, buttermilk, butter, syrup, and baking
  soda in a heavy saucepan. Bring to the boiling point, then
  reduce the heat and simmer for 10 minutes, stirring
  occasionally. Remove from the heat and stir in the vanilla
  and nuts.
  
  Cool completely before serving. The sauce will thicken.
  
  Recipe By: Linda Burns
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... The inventor of a true hangover cure will be richer than Bill Gates.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 222/2 240/1120 250/1
275/1000 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх