COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         23 июн 24 17:29:00
 К    : All                                                   23 июн 24 12:51:03
 Тема : 6/24 Nat Pralines Day 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42487.fido-cooking@1:3634/12 2adf1a9a
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Simply Creamy Pecan Pralines
 Categories: Nuts, Dairy, Candy
      Yield: 24 servings
 
      2 c  Pecan halves
  1 1/4 c  White sugar
    3/4 c  Brown sugar, packed
    1/2 ts Baking soda
    3/4 c  Light cream
      2 tb Salted butter
      1 ts Brandy or vanilla; optional
 
  TOAST THE PECANS: This is an optional step, which gives
  the nuts a richer/nuttier flavor. Set oven @ 300┬║F/150┬║C.
  Place pecan halves on a baking sheet in a single layer
  and toast for 10 minutes, turning once. Let cool.
  
  PREPARE THE BAKING SHEETS: Line 2 baking sheets with
  parchment paper or Silpat and set aside.
  
  COOK THE SUGARS, BAKING SODA, AND LIGHT CREAM: Mix
  together white and brown sugar and baking soda in a
  3-quart saucepan. Stir in light cream and place over
  medium to medium-high heat. Clip a candy thermometer to
  the side of the pan.
  
  Cook, whisking occasionally, until mixture reaches
  238┬║F/114┬║C on a candy thermometer (about 25 minutes).
  Slight foaming and occasional bubbling in the mixture
  (it looks like itтАЩs gasping) are normal at this stage.
  
  ADD THE BUTTER: As soon as the temperature reaches
  238┬║F/114┬║C, add the butter and stir until the butter is
  fully melted and the mixture is well combined (about 1
  minute).
  
  REMOVE THE PAN FROM THE HEAT AND ADD THE PECANS AND
  BRANDY OR VANILLA: Off the heat, stir in the brandy or
  vanilla, if using, and pecans until well coated.
  Continue stirring to cool slightly (about 30 seconds).
  
  QUICKLY DROP MIXTURE BY THE SPOONFULS ONTO PREPARED
  BAKING SHEETS: Let cool completely until the pralines
  lift easily from the pan (about 45 minutes).
  
  Store in an airtight container for three to five days.
  
  By Steve-Anna Stephens
  
  RECIPE FROM: https://www.simplyrecipes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Take 20 aspirins, and you`ll feel better if you wake up.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 222/2 240/1120 250/1
275/1000 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх