COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ruth Haffly                         1:396/45.28       23 июн 24 17:16:05
 К    : Dave Drum                                             23 июн 24 17:00:02
 Тема : Sweetening
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.28 20092164
@REPLY: 156417.cooking@1:2320/105 2adf9b66
Hi Dave,


 RH> Science ficton, with emphasis on the ficton.

 DD> Danged little scientific fact - which makes it fantasy. It was
 DD> entertaining if one ignored all the scientific "laws" being violated.
 DD> I am (and have been since 1950) a fan of science fiction.

I read some back when I was in junior high but gave up on it as it just
didn`t pique my interest.


 DD>      8<----- ELIDE ----->8

 DD> Or the part of corn that causes his problem is not it the sorghum
 DD> syrup.

 RH> Probably so. He can handle corn starch and the occaisional times I`ve
 RH> used a small amount of white corn syrup (no hfsc in it) but stays away
 RH> from corn on the cob, niblets, corn chops, etc.

 DD> I`ve pretty much given up on corn starch as a thickener. I use
 DD> arrowroot mosty because it rehreats without breaking down and it
 DD> handles acidic
 DD> food like chilli better than corn flour.

I`ve used it from time to time but usually grab the corn starch.


 DD>       Title: Baked Apricot Brie w/Sorghum Syrup
 DD>  Categories: Five, Pastry, Cheese, Fruits
 DD>       Yield: 5 Servings

 RH> That`ll have to be one to try later this year; temps are way too hot to
 RH> use the oven, even in a house with central a/c right now. Last night
 RH> Steve grilled burgers, we had chips and cucumber slices with them.

 DD> Lucky you. My place has to make do with window units and an assist by
 DD> running the fan on the furnace to help level things out. Except for
 DD> the Pullman kitchen which does not permit circulation very well. In
 DD> winter I can open the bi-fold doors to the furnace/water heater area
 DD> and let the radiant heat help warm the kitchen. In the summer ... no
 DD> help to be had.

We`ve had places with no a/c--the first apartment we had in Swansboro
didn`t have it. Building was a converted hotel with a busy seafood place
beside it. We had an end unit ground floor, with the bedroom on the end,
maybe 20` from the back door of the kitchen of the seafood place. When
we moved, some friends gave us 2 window a/c units that were a big help,
kept them with the last place we lived (which we sold) when we moved.


 DD> This soup is good any time - but I`m more likely to make it in the
 DD> less scorching months.


 DD>       Title: Egg Drop Soup
 DD>  Categories: Oriental, Poultry, Mushrooms, Eggs
 DD>       Yield: 4 Servings


Ageed, this is not the time of year for hot soups.

---
Catch you later,
Ruth
rchaffly{at}earthlink{dot}net  FIDO 1:396/45.28


... Myth #1: The computer only does what you tell it to do.

--- PPoint 3.01
 * Origin: Sew! That`s My Point (1:396/45.28)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 19/75 75 50/109
102/401 103/1 705 106/1 1 987 987
SEEN-BY: 116/116 120/302 616 123/0 10 25 126 160
180 200 755 3001 124/5014
SEEN-BY: 124/5014 5016 5016 130/330 330 135/115
153/757 7715 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 214/22 218/0 1 109 215 601 700 700 720
810 840 850 860 870 880 900
SEEN-BY: 218/930 940 220/6 90 221/1 6 360 222/2
226/50 70 229/426 240/1120
SEEN-BY: 250/1 275/1000 301/1 335/364 341/66 234
387/21 21 25 25 396/45 45
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 770/1
2320/105 3634/0 12 24 27 56
SEEN-BY: 3634/57 119 5001/100 5005/49 5019/40
5020/715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/8
5058/104 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх