COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        24 июн 24 09:46:53
 К    : All                                                   24 июн 24 17:54:02
 Тема : Easy Carrot Cake
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47187.fido_cooking@1:124/5016 2adf7530
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/726a08527 Jun 21
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/726a08527 Jun 21
2024 14:44 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Easy Carrot Cake
 Categories: Cakes
      Yield: 1 Cake

    175 g  Plain flour; sifted
      2 ts Baking powder
      1 ts Ground cinnamon
    1/2 ts Ground cloves
    1/2 ts Ground nutmeg
    200 g  Light soft brown sugar
    150 ml Sunflower oil
      2 lg Eggs
    150 g  Carrot; grated, up to 200 g,
           -(about 3 sm)
     75 g  Walnuts or pecans; chopped

MMMMM---------------------------ICING--------------------------------
    200 g  Cream cheese; soft
    100 g  Unsalted butter; softened
    125 g  Icing sugar
      1    Lemon; finely grated zest
           -of, plus:
      2 ts Lemon juice

  Yes, you have to sift some flour, but that shouldn`t stress you
  greatly. This is a great standard recipe to cut out and keep handy,
  perfect for tweaking with other ingredients. If it`s too hot in the
  house, keep the cake chilled in the refrigerator after icing.

  Preheat the oven to 180┬░C (fan-assisted 160┬░C)/350┬░F/gas mark 4,
  and line two 20 cm round sponge tins with nonstick baking paper. Mix
  the flour, baking powder and spices in a bowl. In a large mixing
  bowl, mix the soft brown sugar with the oil and beat with the eggs
  until smooth. Stir in the carrots and walnuts, then fold through the
  sifted dry ingredients.

  Divide the cake mix between the tins and bake for about 25 minutes,
  until a skewer comes out clean. Cool in the tin. Beat the cream
  cheese, butter, icing sugar, zest, and juice until smooth. Sandwich
  the layers with a third of this and spread the rest over the top and
  sides.

  Recipe by Dan Lepard

  Recipe FROM: 

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх