COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          24 июн 24 16:14:40
 К    : All                                                   24 июн 24 14:03:02
 Тема : Southern Comfort Foods 45
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 667aa23e
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Roasted Fresh Okra
 Categories: Five, Vegetables
      Yield: 4 servings
 
      1 lb Fresh okra, trimmed and cut
           - lengthwise in half
      3 tb Olive oil
    1/2 ts Salt
    1/4 ts Pepper
 
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C.
  
  Toss okra with oil, salt and pepper. Arrange in a 15" X
  10" X 1" baking pan, cut side up. Roast 12-15 minutes or  
  until tender and bottoms are lightly browned.
  
  Anna Katsoulis, Greenville, North Carolina
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Ducks are failed dinosaurs.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 18/0 200 50/109 90/1 105/81 106/201
116/116 123/0 25 126 160
SEEN-BY: 123/180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 138/146 153/7715 154/10
SEEN-BY: 218/700 220/6 222/2 226/30 227/114 229/110
112 113 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512 275/100
SEEN-BY: 275/1000 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/11 200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 463/68 467/888 633/280
712/848 1321 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх