COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          24 июн 24 16:23:18
 К    : All                                                   24 июн 24 14:03:03
 Тема : 6/25 Nat`l Catfish Dat - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 667aa252
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Catfish Pecan Meuniere
 Categories: Emeril, Seafood, Nuts, Citrus, Dairy
      Yield: 4 Servings
 
      1 c  Flour
           Rustic Rub; given below
      2 lg Eggs; beaten
    1/2 c  Milk
      4    (8 oz ea) catfish filets
    1/2 c  Oil
      8 tb Unsalted butter
      1 c  Pecan pieces
    1/4 c  Fine chopped parsley
      2 tb Minced garlic
    1/4 c  Worcestershire sauce
      2 tb Fresh lemon juice
    1/4 c  Heavy cream
           Salt & cayenne pepper
      2 c  Mashed potatoes; warm
      1 c  Haricot verts; seasoned,
           - sauteed in butter
      1 tb Brunoise red pepper
      1 tb Chopped chives

MMMMM-------------------------RUSTIC RUB------------------------------
      8 tb Paprika
      3 tb Cayenne
      5 tb Freshly ground black pepper
      6 tb Garlic powder
      3 tb Onion powder
      6 tb Salt
  2 1/2 tb Dried oregano
  2 1/2 tb Dried thyme
 
  Recipe courtesy Emeril Lagasse
  
  Combine all ingredients and store in an air-tight
  container.
  
  In a mixing bowl, season the flour with Rustic Rub. In
  another bowl, whisk the eggs and milk together. Season
  each side of the filets with Rustic Rub. Heat the oil in
  a saute pan.
  
  Dredge the filets in the flour. Dip each filet in the
  egg wash, letting any excess drip off, completely. Dredge
  the fish in the flour. When the oil is hot, but not
  smoking, pan fry the filets in the oil for 3-4 minutes
  on each side, or until golden brown. Remove from the oil
  and drain on a paper-lined plate. Season the filets with
  Rustic Rub. Discard the oil and wipe the pan clean with a
  paper towel.
  
  Return the pan to the heat and melt 2 tablespoons of the
  butter. When the butter starts to foam, add the pecans
  and stir for 1 1/2 minutes, or until lightly toasted.
  Stir in the parsley, garlic, Worcestershire sauce, lemon
  juice and cream, for about 15 seconds. Stir in the
  remaining butter. Season with salt and cayenne.
  
  Mound the potatoes in the center of the plate. Arrange
  the beans around the potatoes. Lay the fish directly on
  top of the potatoes. Spoon the sauce over the fish.
  Garnish with the peppers and chives.
  
  Yield: 4 servings
  
  SOURCE: Essence of Emeril Cooking Show #EE2430
  
  MM Format by Dave Drum - 02 January 2000
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... We`re off to see the Wizard, he`s sure to have the answer.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 18/0 200 50/109 90/1 105/81 106/201
116/116 123/0 25 126 160
SEEN-BY: 123/180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 138/146 153/7715 154/10
SEEN-BY: 218/700 220/6 222/2 226/30 227/114 229/110
112 113 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512 275/100
SEEN-BY: 275/1000 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/11 200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 463/68 467/888 633/280
712/848 1321 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх