COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          25 июн 24 06:49:58
 К    : Ben Collver                                           25 июн 24 14:03:03
 Тема : Re: Turkey Cottage Pie
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 667aa254
@REPLY: 47190.fido_cooking@1:124/5016 2adf755f
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
-=> Ben Collver wrote to All <=-

 BC> MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

 BC>       Title: Turkey Cottage Pie
 BC>  Categories: Dinner, Pies
 BC>       Yield: 1 Pie

 BC>       2 tb Butter
 BC>     1/2 c  Onion; chopped
 BC>     1/2 c  Celery; diced
 BC>     1/2 c  Carrots; sliced
 BC>       1 cl Garlic; minced
 BC>     1/4 c  White wine
 BC>       1 c  Turkey gravy
 BC>     1/4 ts Dried thyme
 BC>     1/8 ts White pepper
 BC>     1/2 ts Salt; or to taste
 BC>   1 1/2 c  Cooked turkey; chopped
 BC>     1/2 c  Peas (from frozen)
 BC>   1 1/2 c  Leftover mashed potatoes
 BC>            Rosemary sprigs (optional)

Swiped. Put high up on the "round tuit" lisr.

This is good for after Thanksgiving day ....

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Leftover Turkey Pot Pie
 Categories: Poultry, Vegetables, Pastry, Herbs, Dairy
      Yield: 4 Servings
 
      2 tb Unsalted butter
      2 cl Garlic; smashed, minced
      1 sm Onion; peeled, diced
    2/3 c  Corn niblets; thawed
    1/2 c  Diced carrots; thawed
    1/2 c  Peas; thawed
    1/3 c  All-purpose flour
      1 c  Chicken broth
    3/4 c  Milk
      1 ts Fresh thyme leaves
           +=OR=+
    1/3 ts Dried thyme
           Salt & fresh ground pepper
      2 c  Chopped leftover turkey
      1    Puff pastry sheet; in four
           - 4 1/4" squares
      1 lg Egg; beaten
 
  Set oven @ 375┬║F/190┬║C.
  
  Lightly oil four 10 ounce ramekins or coat with nonstick
  spray.
  
  To make the filling, melt butter in a large skillet over
  medium high heat. Add garlic, onion, corn, carrots and
  peas and cook, stirring occasionally, until onions
  become translucent, about 2 minutes. Whisk in flour
  until lightly browned, about 1 minute. Gradually whisk
  in chicken broth, milk and thyme, and cook, whisking
  constantly, until slightly thickened, about 1-2 minutes.
  Stir in turkey; season with salt and pepper, to taste.
  
  Divide the filling evenly into the ramekins. Top with
  puff pastry and gently cut 4 vents in the top of the
  crust. Brush each crust with the beaten egg.
  
  Place into oven and bake until the crust is golden
  brown, about 20 minutes. Let cool 5 minutes before
  serving.
  
  RECIPE FROM: https://www.yummly.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM
 
... "Science" is just code for Liberal Black Magic!"
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 18/0 200 50/109 90/1 105/81 106/201
116/116 123/0 25 126 160
SEEN-BY: 123/180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 138/146 153/7715 154/10
SEEN-BY: 218/700 220/6 222/2 226/30 227/114 229/110
112 113 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512 275/100
SEEN-BY: 275/1000 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/11 200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 463/68 467/888 633/280
712/848 1321 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх