COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          25 июн 24 06:50:49
 К    : Dan Clough                                            25 июн 24 14:03:03
 Тема : Re: Double Corn Bacon Muffins
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 667aa255
@REPLY: 42484.fido_cooking@1:135/115 2ade8357
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
-=> Dan Clough wrote to Ben Collver <=-

 -=> Ben Collver wrote to All <=-

 BC> MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

 BC>       Title: Double-Corn Bacon Muffins

 DC> 

 DC> Are you fat?

Yassir (all puns intended)

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Southern Fried Deep-Fat Fried Fat
 Categories: Pork, Breads, Snacks
      Yield: 16 Servings
 
      1 lb Ham fat; with skin, in 16
           - squares
      1 qt Oil, tallow or lard

MMMMM---------------------------BATTER--------------------------------
  2 1/2 c  Sifted flour
      2 c  Cold water
           +=OR=+
      2 c  Club soda
           Egg yolks
        pn Salt
 
  Cut the ham fat into 16 equal, squarish pieces. Set
  aside.
  
  Put oil/tallow/lard into a deep fryer or a fondue pot
  to heat. While the cooking oil is heating to 360┬║F/180┬║C
  ......
  
  Make the batter. I prefer to use club soda as it gives a
  lighter (and I think) crispier batter. You may use plain
  old cold water if you wish. A couple (or three) egg
  yolks help hold things together and blend in.
  
  When the oil is hot, dip the chunks of fat into the
  batter and fry in the hot oil until golden brown.
  
  Serve hot.
  
  If you have batter left over you may want to fry up some
  batter-dipped crudities (cauliflower or broccoli florets,
  onion rings, or bell pepper strips/rings) as an
  accompaniment.
  
  Serve with your favourite hot-pepper sauce on the side.
  
  FROM: The fevered brain of Uncle Dirty Dave, in his
  kitchen one dark and stormy night. Inspired by the glut
  of fried "stuff" hawked at fairs and expositions. This
  ain`t "healthy" in any key. But it IS tasty.
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Spaghetti and Meatballs is American, not Italian.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 18/0 200 50/109 90/1 105/81 106/201
116/116 123/0 25 126 160
SEEN-BY: 123/180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 138/146 153/7715 154/10
SEEN-BY: 218/700 220/6 222/2 226/30 227/114 229/110
112 113 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512 275/100
SEEN-BY: 275/1000 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/11 200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 463/68 467/888 633/280
712/848 1321 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх