COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 3 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          25 июн 24 06:54:04
 К    : Ruth Haffly                                           25 июн 24 14:03:04
 Тема : Re: Sweetening
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 667aa257
@REPLY: 1:396/45.28 20092164
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
-=> Ruth Haffly wrote to Dave Drum <=-

 RH> Science ficton, with emphasis on the ficton.

 DD> Danged little scientific fact - which makes it fantasy. It was
 DD> entertaining if one ignored all the scientific "laws" being violated.
 DD> I am (and have been since 1950) a fan of science fiction.

 RH> I read some back when I was in junior high but gave up on it as it just
 RH> didn`t pique my interest.

As with most other genres of fiction some is well written literature
and some (a lot) is forlulaic pot-boilers. I gave up on the "sapce
opera" stuff like Star T(D)rek a loooooooong time ago. If Rod Serling`s
"Twilight Zone" ever makes a come-back and is as well written and made
as the original it might get me to start watching the glsas teat again.

 DD>      8<----- ELIDE ----->8

 DD> This soup is good any time - but I`m more likely to make it in the
 DD> less scorching months.

 DD>       Title: Egg Drop Soup
 DD>  Categories: Oriental, Poultry, Mushrooms, Eggs
 DD>       Yield: 4 Servings

 RH> Ageed, this is not the time of year for hot soups.

That sort of depends on the soup. Like chilli, a good soup ia good no
matter the outside temperature.

My "As Seen on TV" onion chopper comes in very handy when making this
soup. I use the 1/4" (coarse) plate for the peppers and the 1/8" (fine)
plate for the onion.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Dave`s Stuffed Pepper Soup
 Categories: Beef, Vegetables, Rice, Herbs
      Yield: 6 Servings
 
      1 lb Coarse ground chuck
      2 lg (to 4) bell peppers; any
           - colour, cored, chopped
      1 c  Fine diced onion
     29 oz (2 cans) Red Gold Petite
           - diced tomatoes (w/chilies
           - or plain)
     15 oz Can Red Gold tomato sauce
     14 oz Can Beef broth
    1/4 ts Dried thyme
    1/4 ts Dried sage
           Salt & pepper
      1 c  White or Basmati rice
 
  In a large stock pot brown ground meat. Add pepper
  and onion. Cook until onions are translucent, not
  letting them brown.
  
  Add tomatoes, tomato sauce, broth, thyme, sage and
  season with salt and pepper. Cover and simmer for 30
  to 45 minutes, until peppers are tender.
  
  In another saucepan boil 2 cups water, and add rice.
  Cook until rice is tender and then add to soup. Heat
  soup through and serve.
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Adam & Eve - 1st ones to ignore Apple terms and conditions.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 18/0 200 50/109 90/1 105/81 106/201
116/116 123/0 25 126 160
SEEN-BY: 123/180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 138/146 153/7715 154/10
SEEN-BY: 218/700 220/6 222/2 226/30 227/114 229/110
112 113 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512 275/100
SEEN-BY: 275/1000 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/11 200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 463/68 467/888 633/280
712/848 1321 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх