COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        25 июн 24 14:11:42
 К    : All                                                   25 июн 24 22:15:02
 Тема : Lemon Tart
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47215.fido_cooking@1:124/5016 2ae104dd
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/726a08527 Jun 21
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/726a08527 Jun 21
2024 14:44 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Lemon Tart
 Categories: Tarts
      Yield: 1 Tart

     75 g  Strong white flour
      1 tb Corn flour (25 g)
     50 g  Unsalted butter; softened
      1    Egg yolk
      2 ts Water; cold

MMMMM--------------------------FILLING-------------------------------
      4 lg Eggs
    200 g  Caster sugar
      3 lg Lemons; juice (200 ml) and
           -zest of
    125 g  Double cream or cr├иme
           -fra├оche

  The definitive recipe is in Marco Pierre White`s White Heat. This one
  reduces the measures to something more manageable at home.

  Heat the oven to 150┬░C (fan assisted)/300┬░F/gas mark 2. Sift the
  flours and rub the butter through evenly. Beat the yolk with the
  water, add to the bowl and work to a dough. Wrap and chill for 30
  minutes, roll out thinly, then use it to line an 18 cm tart case.
  Press non-stick parchment against the pastry sides and bottom, weigh
  it down with baking beans, bake for 30 minutes, then carefully remove
  the paper and bake until the base turns crisp golden brown (pale is a
  crime).

  Whisk the filling ingredients, leave for 30 minutes, then skim off any
  froth. Heat the filling in a pan over a low heat until very warm but
  not thickened, stirring constantly with a wooden spoon, then strain
  into a jug.

  Remove the pastry from the oven; use leftover raw pastry to fill any
  holes or cracks. Pour in the filling and bake on a tray for 15 to 20
  minutes until barely set (it will cook as it cools). Serve cold with
  a dusting of icing sugar.

  Recipe by Dan Lepard

  Recipe FROM: 

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх