COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Carol Shenkenberger                 1:275/100         25 июн 24 15:37:34
 К    : Ben Collver                                           25 июн 24 10:08:01
 Тема : Xxcarol`s Savory Potato Salad
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 24655.cooks@1:275/100 2ae0b2cd
@REPLY: 47117.fido_cooking@1:124/5016 2adbcfe0
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.14a-Win32 Dec 31 2006 MSC
1200
@TID: SBBSecho 2.11-Win32 r1.182 Dec 31 2006 MSC
1200
  Re: Xxcarol`s Savory Potato Salad
  By: Ben Collver to All on Fri Jun 21 2024 03:25 pm

 > MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.05
 > 
 >       Title: Xxcarol`s Savory Potato salad
 >  Categories: Xxcarol, Vegetables
 >       Yield: 8 Servings
 > 
 >       4 lg Yukon or red potatoes
 >     1/3 c  Mayonaise; or more to taste
 >     1/4 c  Onion; small chopped
 >       2 tb Dark grainy mustard
 >       2 ts Black pepper; or more
 >       1 ts Salt; to taste
 > 
 >   This is a very simple tangy savory potato salad, with no sugar used
 >   at all. Do NOT use `miracle whip dressing` in place of of Mayo.
 >   Helmans, Kraft, Dukes, or Kewpie are good choices.
 > 
 >   Cut potatoes to largish cubes of about 3/4" and simmer until
 >   tender. Yukons and Red potatos hold their shape under long cooking
 >   unlike Idaho/Russets. I do the `rustic` which means scrub well but
 >   don`t peel.
 > 
 >   Once potatoes are ready, drain and set aside. Mix mayo, mustard,
 >   black pepper (I like the Whisky Barrel Smoked Black Cracked Pepper).
 >   Taste and ajust with salt and possily more mustard.
 > 
 >   Add dressing to potatoes and add chopped onion mixing it in. Can be
 >   served warm or chilled.
 > 
 >   Optional garnish, one or all of the following, chopped chives (fresh
 >   or dried), chopped green onion tops, sliced eggs (1/4 to 1/3"
 >   slices). Serve with hot sauce on the table.
 > 
 >   From the Southern VB kitchen of: xxcarol typed up 20 June 2024
 > 
 >   Recipe by Carol Shenkenberger <cshenk@virginia-beach.net>
 > 
 >   Recipe FROM: giadndlURtyYD-n7nZ2dnZfqn_ednZ2d@giganews.com>,
 >                
 > 
 > MMMMM

Gives me a tickle to see you snagging them from RFC!

   xxcarol
--- SBBSecho 2.11-Win32
 * Origin: Shenks Express (1:275/100)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 138/146 153/7715 154/10 220/6 222/2
229/426 240/1120 250/1 261/38
SEEN-BY: 275/0 91 98 100 301 1000 301/1 342/11
450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 712/1321 1321 2320/105 3634/0 12 24 27
56 57 119 5001/100 5005/49
SEEN-BY: 5019/40 5020/715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5054/8 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 275/100 153/7715 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх