COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 26 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        25 июн 24 18:54:00
 К    : All                                                   25 июн 24 14:49:03
 Тема : 6/26 Nat`l Coconut Day 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156488.cooking@1:2320/105 2ae39913
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Sticky Coconut Chicken & Rice
 Categories: Poultry, Rice, Herbs, Vegetables, Nuts
      Yield: 4 servings
 
  1 1/2 lb Boned, skinned thighs; each
           - thigh cut in 2 equal-size
           - pieces
    1/4 c  Neutral oil
      2 ts Kosher salt
    1/2 ts Black pepper
      2 tb Minced fresh ginger
      1 tb Minced garlic
  1 1/2 c  Short-grain white rice;
           - rinsed until water runs
           - clear
  1 3/4 c  Chicken broth
 13 1/3 oz Can full-fat coconut milk
      1    Yellow bell pepper; cored,
           - seeded, chopped in 1/2"
           - pieces
    1/2 c  Roasted cashews; coarse
           - chopped
      3    Scallions; green/white parts
           - thin sliced
      2 tb Coarse chopped cilantro
           Hot sauce; to serve
 
  Set oven @ 375oF/190oC.
  
  Rub chicken with 1 tablespoon of oil, and season with 1
  teaspoon of salt and 1/4 teaspoon of pepper.
  
  In a large Dutch oven, heat 2 tablespoons of the oil
  over medium. Working in two batches, brown chicken,
  turning halfway, until no longer pink, around 5 minutes
  per batch. Transfer to a plate.
  
  Add the remaining 1 tablespoon oil, the ginger and the
  garlic to the empty pot, and stir until fragrant, 30
  seconds. Add rice and stir until evenly coated in the
  oil. Add broth, coconut milk, bell pepper, cashews,
  scallions and the remaining 1 teaspoon salt and 1/4
  teaspoon pepper. Stir to lift up any browned bits on the
  bottom of the pot. Arrange chicken on top, add any
  accumulated juices from the plate and bring to a boil
  over high.
  
  Cover and bake until all of the liquid is absorbed, rice
  is tender and chicken is cooked through, 25 minutes.
  Scatter cilantro over the chicken and rice, then divide
  among bowls. Serve with hot sauce.
  
  UDD NOTES: I cut the cilantro by half which allows the
  desired flavour without the "soapweed" effect. I also
  mash the ginger & garlic together in a mortar & pestle
  and add crushed red chile to zip things up a bit. Side
  with steamed broccoli or "stir fry" mixed vegetables.
  
  By: Kay Chun
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Don`t expect the bull not to charge because you are a vegetarian.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 220/6 222/2
240/1120 250/1 275/1000 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 119 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх