COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        26 июн 24 09:09:01
 К    : All                                                   26 июн 24 17:13:04
 Тема : Lemmon Or Chocolett Meringues
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47246.fido_cooking@1:124/5016 2ae20f8b
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/726a08527 Jun 21
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/726a08527 Jun 21
2024 14:44 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Lemmon Or Chocolett Meringues
 Categories: Desserts
      Yield: 24 Meringues

      2 c  Sugar
      6    Egg whites
      2    Lemons; zest of
      2 tb Cocoa nibs; finely ground
           --OR-
      2 tb Cocoa powder

  Preheat oven to 225┬░F. Line three baking sheets with parchment paper.

  Separate the eggs and place the whites in a large bowl. Beat until
  just frothy with mixer.

  Slowly add the sugar to the eggs. You can do this in batches or
  maintain a slow stream with a mixer running.

  Beat until the mixture is glossy and will hold a stiff peak on a
  spoon or beater. The time this takes will vary widely depending on
  your eggs and sugar and the temperature and humidity of your kitchen.
  When in doubt, keep beating. Given the amount of sugar in this
  meringue, it is very unlikely that you will over-mix the meringues.

  When you have achieved stiff peaks, add the flavoring.

  For Lemon Meringues:

  Zest two lemons. Add most of the zest to the mix. Sprinkle the
  remaining zest over the top of the meringues.

  For Chocolate Meringues:

  Grind 2 tb cocoa nibs. Cocoa powder should be a reasonable substitute
  here. Add most of the ground cocoa nibs to the mix. Sprinkle the
  ground cocoa nibs over the top of the meringues.

  For Half Lemon And Half Chocolate:

  Divide the meringue mix into two bowls. Use the zest of 1 lemon to
  flavor and decorate meringues from one bowl and 1 tb ground cocoa
  nibs to flavor and decorate meringues from the other.

  Dollop meringues onto the paper-covered baking sheets. Leave space in
  between for expansion. Sprinkle with zest or cocoa nibs.

  Bake for 1 hour and 20 minutes until the meringues are hard on the
  outside and still soft in the center. Remove from the baking sheets
  and allow to cool completely. Meringues can be stored in an air-tight
  container for a few days.

  Recipe by Marissa Nicosia

  Recipe FROM: <https://rarecooking.com/2020/03/02/
  meringues-to-make-lemmon-or-chocolett-puffs/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх