COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         26 июн 24 16:30:00
 К    : All                                                   26 июн 24 14:28:03
 Тема : 6/27 National Onion Day 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42570.fido-cooking@1:3634/12 2ae326b5
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Bacon, Onion & Tomatoes w/Sliced Steak
 Categories: Beef, Vegetables, Citrus, Herbs, Sauces
      Yield: 2 Servings
 
      6 sl Thick-cut bacon
      1 lb Chuck-eye steak
           Salt & coarse ground pepper
      1 tb Neutral oil
      3 tb Juice from one lemon
      3 tb Butter
      2 lg Cloves garlic; crushed
      2    Sprigs fresh thyme
      2 lg Beefsteak or Mortgage Lifter
           - tomatoes; cored, tops and
           - bottoms trimmed, cut in 5
           - slices each
      1 md White onion; top and bottom
           - trimmed, in 1/4" slices
           HP Brown Sauce or favourite
           - steak sauce
    1/2 c  Flat-leaf parsley leaves;
           - chopped, loose pack
 
  Set the oven @ 375┬║F/190┬║C.
  
  Cook the bacon until very crisp.
  
  Pat the steak dry and season with salt and coarse
  ground pepper.
  
  Heat a cast-iron skillet over medium-high to high. Add
  the oil, about one turn of the pan. Add the steaks and
  cook, turning occasionally, to desired doneness, 8 to 9
  minutes for medium-rare. Douse the steaks with lemon
  juice and remove the pan from heat. Add the butter.
  When the butter foams, add the garlic and thyme.
  
  Spoon the melted butter over the steaks. Continue to
  baste the steaks with the butter for a minute or so.
  
  Transfer the steak to a plate and let rest for 10 min.
  
  Slice the steak against the grain to about 1/4" thick.
  
  Layer the tomatoes and onions on plates or a platter,
  seasoning between each layer. Top with the sliced steak,
  then the bacon. Drizzle the steak sauce back and forth
  on top and sprinkle with parsley.
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... "Are you mad?" - "Only when the moon is full."
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 222/2 240/1120 250/1
275/1000 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх