COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 3 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        27 июн 24 09:53:12
 К    : All                                                   27 июн 24 17:57:02
 Тема : Strawberry Jam
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47274.fido_cooking@1:124/5016 2ae36b82
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/726a08527 Jun 21
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/726a08527 Jun 21
2024 14:44 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Strawberry Jam
 Categories: Jams
      Yield: 3 Cups

      4 c  Strawberries; chopped
      2 c  Sugar (455 g); scant
    1/4 c  Black currant juice

  Prepare Fruit:

  Cut strawberries into quarters.

  Mix the strawberries with half of the sugar (1 cup) and let sit at
  room temperature for 2-3 hours.

  Make Jam:

  Put a small plate in your freezer.

  Prepare your storage jar(s). If they`re not fresh from the dishwasher,
  rinse them with boiling water.

  Put the macerated strawberries and sugar as well as the remaining
  sugar in a heavy saucepan with ample extra room. If you`re using a
  candy thermometer, affix it to the side of the pot.

  Cook at a high heat and bring the strawberry mixture to the boil.
  Continue to cook and stir. Add the black currant juice after 15
  minutes of cooking. Cook until the jam reaches 220┬░F and/or when you
  run a spoon along the bottom of the pan the jam does not immediately
  flood the space again. (My total cooking time was 25 minutes, but
  this will vary.)

  As your jam nears temperature or the spoon parts it more effectively,
  put 1 teaspoon on the freezer plate and let sit for 30 seconds. If
  the jam holds its shape when you tilt the plate, it has set. If the
  jam is browning quickly or looks set before the temperature reaches
  220┬░F, try the plate test earlier.

  Store this small-batch preserve in the refrigerator and consume
  within two weeks. You can extend the life of your jam by properly
  canning it or by freezing it.

  Recipe by Marissa Nicosia

  Recipe FROM:
  <https://rarecooking.com/2020/06/22/to-preserve-strawberries/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх