COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 8 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          27 июн 24 18:01:19
 К    : All                                                   27 июн 24 13:35:02
 Тема : Top 10 pie! Pie! PIE! 04
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 667e8d7a
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: World`s Best Lemon Meringue Pie
 Categories: Pies, Pastry, Citrus
      Yield: 6 Servings
 
           Dough for single-crust pie
      1 c  Sugar
    1/4 c  Cornstarch
      3 tb A-P flour
    1/4 ts Salt
      2 c  Water
      3 lg Egg yolks; beaten
      1 tb Butter
    1/4 c  Lemon juice
      1 ts Grated lemon zest

MMMMM--------------------------MERINGUE-------------------------------
      3 lg Egg whites; room temp
    1/4 ts Salt
    1/2 c  Sugar
 
  On a lightly floured surface, roll dough to a 1/8" thick
  circle; transfer to a 9" pie plate. Trim to 1/2 in.
  beyond rim of plate; flute edge. Refrigerate 30 minutes.
  
  Set oven @ 425┬║F/218┬║C.
  
  Line crust with a double thickness of foil. Fill with
  pie weights, dried beans or uncooked rice. Bake on a
  lower oven rack until edge is golden brown, 20-25
  minutes. Remove foil and weights; bake until bottom is
  golden brown, 3-6 minutes longer. Cool on a wire rack.
  Reduce oven setting to 350┬░.
  
  In a medium saucepan, combine sugar, cornstarch, flour
  and salt. Gradually stir in water. Cook and stir over
  medium heat until thickened and bubbly. Reduce heat;
  cook and stir 2 minutes more. Remove from the heat.
  
  Gradually stir 1 cup hot mixture into egg yolks; return
  all to saucepan. Bring to a boil. Cook and stir for 2
  minutes. Remove from the heat. Stir in the butter, lemon
  juice and zest until smooth. Pour into pie crust.
  
  In a bowl, beat egg whites and salt until stiff (but not
  dry) peaks form. Gradually beat in sugar until soft
  peaks form. Spread over pie, sealing edge to crust. Bake
  @ 350┬║F/175┬║C until meringue is golden, 12-15 minutes.
  Cool. Store any leftovers in the refrigerator.
  
  Phyllis Kirsling, Junction City, Wisconsin
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Everything you see I owe to spaghetti." -- Sophia Loren
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 18/200 50/109 90/1 103/705 105/81 106/201
128/260 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 218/700 221/1 6 226/30 227/114
229/110 112 113 206 300 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 467/888 633/267 280 712/620
848 770/1 3634/12 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 5061/133 5075/35
128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх