COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 14 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          27 июн 24 18:02:27
 К    : All                                                   27 июн 24 13:35:02
 Тема : Top 10 pie! Pie! PIE! 10
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 667e8d80
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Mixed Berry Pie
 Categories: Pies, Pastry, Fruits, Citrus
      Yield: 6 servings
 
  2 1/2 c  A-P flour
    1/4 ts Salt
      1 c  Cold butter; in cubes
      6 tb (to 8 tb) ice water

MMMMM--------------------------FILLING-------------------------------
      1 c  Sugar
    1/4 c  Cornstarch
        ds Salt
    1/3 c  Water
    1/2 ts Ground cinnamon, optional
      1 c  Fresh blueberries
      1 c  Fresh raspberries
      1 c  Halved fresh strawberries
    3/4 c  Fresh blackberries
      1 tb Lemon juice
      2 tb Butter
 
  In a large bowl, mix flour and salt; cut in butter until
  crumbly. Gradually add ice water, tossing with a fork
  until dough holds together when pressed. Divide dough
  into 2 portions so that 1 is slightly larger than the
  other. Shape each into a disk. Cover and refrigerate 1
  hour or overnight.
  
  For filling, in a large saucepan, whisk sugar,
  cornstarch, salt, water and, if desired, cinnamon until
  smooth; add blueberries. Bring to a boil; cook and stir
  2 minutes or until thickened. Cool slightly.
  
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C.
  
  Gently fold raspberries, strawberries, blackberries and
  lemon juice into blueberry mixture. On a lightly floured
  surface, roll out larger portion of dough into a 1/8"
  thick circle; transfer to a 9" pie plate. Trim crust to
  1/2" beyond rim of plate. Add filling; dot with butter.
  
  Roll remaining dough into a 1/8" thick circle; cut into
  1/2" wide strips. Arrange over filling in a lattice
  pattern. Trim and seal strips to edge of bottom crust;
  flute edge. Bake 10 minutes.
  
  Reduce oven setting to 350┬║F/175┬║C; bake 45-50 minutes
  or until crust is golden brown and filling is bubbly.
  Cool on a wire rack.
  
  Val Goodrich, Philadelphia, PA
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... It straddles the line between kind-of-gross and kind-of-awesome.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 18/200 50/109 90/1 103/705 105/81 106/201
128/260 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 218/700 221/1 6 226/30 227/114
229/110 112 113 206 300 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 467/888 633/267 280 712/620
848 770/1 3634/12 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 5061/133 5075/35
128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх