COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 19 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          27 июн 24 18:14:35
 К    : All                                                   27 июн 24 13:35:03
 Тема : 6/28 Nat Ceviche Day 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 667e8d8e
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Lima Zima Scallop Ceviche
 Categories: Vegetables, Seafood, Chilies, Citrus, Herbs
      Yield: 4 Servings
 
     16    Zima(r) tomatoes
      4 c  Water
      8 lg Scallops
    1/2 c  Freshly shucked corn kernels
    1/4 tb Fine chopped Habanero pepper
      2    Limes; juiced
      1 tb Rough cracked unsalted corn
           - nuts
      2 tb Chopped cilantro
    2/3 c  Very thin sliced red onion
    1/4 c  + 1 ts kosher salt
 
  In a large bowl, stir water and kosher salt together to
  dissolve. Submerge scallops in the salt-water mixture
  and add a few ice cubes. Ensure that the scallops
  completely submerged in the water. Set aside for 12
  minutes.
  
  In a medium sized skillet, bring water to a boil, making
  sure it is deep enough to cover freshly shucked corn
  kernels. Add corn kernels to simmering water and blanch
  for 3 minutes. Drain and discard water from blanched
  corn and immediately submerge in ice water to stop
  cooking.
  
  In a shallow dish with a lip, slice Zima tomatoes about
  1/4" thick and arrange in a single layer. Evenly
  sprinkle sliced red onion on top of the tomatoes. Evenly
  sprinkle kosher salt on top of onions and tomatoes. Set
  aside for 10 minutes. Pour lime juice evenly over tomato
  mixture. Evenly sprinkle chopped habanero pepper over
  top. Add corn kernels and gently stir mixture to
  combine. Set aside for 5 minutes.
  
  Meanwhile, drain and discard salt water from reserved
  scallops and pat dry with paper towel. With a sharp
  knife, slice each scallop into 4 thin slices across the
  grain. Divide the scallop slices evenly between 4
  service plates and arrange in a single layer of each
  dish. Evenly distribute the cured tomato and onion
  mixture on top of each plate of scallops. Evenly
  sprinkle chopped cilantro on top of the cured tomato and
  onion mixture and refrigerate for 20 minutes exactly.
  
  Remove plates from refrigerator and sprinkle cracked
  corn nuts evenly on top of dishes. Serve immediately.
  
  A Roger Mooking creation! June 2015
  
  RECIPE FROM: https://blog.sunsetgrown.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Things cops say: "Just how big were those 2 beers you say you had?"
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 18/200 50/109 90/1 103/705 105/81 106/201
128/260 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 218/700 221/1 6 226/30 227/114
229/110 112 113 206 300 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 467/888 633/267 280 712/620
848 770/1 3634/12 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 5061/133 5075/35
128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх