COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 22 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          28 июн 24 06:13:22
 К    : Shawn Highfield                                       28 июн 24 13:35:03
 Тема : Hotcha! was: Sweetening
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 667e8d92
@REPLY: 47659.cooking@1:154/700 2ae330c7
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
-=> Shawn Highfield wrote to RUTH HAFFLY <=-

 RH> We`ve been having temperatures in the high 90s with feels like factors
 RH> making it feel like over 100, not the kind of weather I want hot soup.

 SH> It`s been hot here as well.  I`m one that can eat hot soup any time of
 SH> the year. LOL

As I told Ruth, doing hot soups/drinks in summer actually cools you off.
This article fell into one of my news feeds on the same subject ....

https://tinyurl.com/HOT-CHA

 RH> worked). Good case of writer`s cramp after filling that out, felt like
 RH> I`d made 1,000,000 copies. (G)

 SH> Laugh I bet!  My mother was a court reporter so I remember her using
 SH> carbon for many copies and if she ever made a typo how ticked off she
 SH> got.  LOL

 SH> She could carry on a conversation with you while listening to her voice
 SH> in her ear and typing in real time and not make a mistake. LOL

My ex-wife could set type on a photosetter whilst carrying on a chat
with someone and never make a misteak. She said it was like her eyes
hooked into her fingers and left her mind free to do other things - as
long as she didn`t have to look away from what she was entering.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chinese Turkey Soup *
 Categories: Poultry, Crockpot, Vegetables
      Yield: 6 Servings
 
      1 lb Turkey meat; 3/4"-1" cubes
    1/2 c  Celery; sliced diagonally
      8    Fresh mushrooms
 29 1/2 oz (2 cans) chicken broth
      1 tb Soy Sauce
      2 tb Lemon juice
      2 tb Cornstarch
 
  Place turkey cubes, celery, mushrooms, chicken broth,
  and soy sauce in Crock-pot. Cover and cook on LOW 8 to
  10 hours or on HIGH for 4 to 6 hours. Before serving,
  mix lemon juice and cornstarch together, mix into soup.
  Cover and cook on HIGH 20 to 30 minutes.
  
  Source: Dining Lite, Rival Crock-Pot. This recipe has
  been developed for the 3 1/2 and 4 quart model Crockpot.
  Rival Home Economics Dept.
  
  * Soy sauce does not necessarily make this a Chinese
  dish. Or even Oriental, for that matter - UDD
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Last year I joined a support group for procrastinators. We haven`t met yet.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 18/200 50/109 90/1 103/705 105/81 106/201
128/260 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 218/700 221/1 6 226/30 227/114
229/110 112 113 206 300 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 467/888 633/267 280 712/620
848 770/1 3634/12 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 5061/133 5075/35
128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх