COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 31 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        28 июн 24 11:16:05
 К    : All                                                   28 июн 24 19:22:02
 Тема : Chorizo Filled Dates In Bacon
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47303.fido_cooking@1:124/5016 2ae4d08c
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/726a08527 Jun 21
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/726a08527 Jun 21
2024 14:44 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Fritos De Datiles Y Chorizo (Chorizo Filled Dates In Baco
 Categories: Pork, Spanish, Tapas
      Yield: 6 Servings

      2 oz Chorizo sausage
     12    Dried dates; pitted
      3 sl Bacon; cut in quarters
           -crosswise
      1    Egg; lightly beaten
      1 ts Water
           Flour; for dusting
           Oil; for frying

  The only chorizo I could find came in a plastic casing and was not in
  the least firm enough to slice so I just removed the casing and fried
  off the chorizo and drained off the fat, then stuffed the dates. I
  would lay out a slice of bacon and run the back of a knife along it
  lengthwise to flatten and stretch it a little, one slice of bacon
  wrapped only two dates.

  Cut off the ends of the chorizo and slice the sausage crosswise into 3
  equal pieces, about 3/4" each in length (remove the skin if it is
  tough) Cut each of these pieces in half lengthwise and in half again,
  to make a total of 12 "sticks" (If your chorizo is thick, these
  pieces may be to large for the dates, in which case cut in half
  again) Insert each chorizo piece into a date and close the date
  around it. Wrap a strip of bacon around each date. Secure, if
  necessary, with a toothpick. (May be prepared ahead)

  Place the wrapped dates in a skillet with the seam side of the bacon
  down and saute until the bacon is golden. Turn and brown on the other
  side. Drain on paper towels. You may now serve the dates, or proceed
  to coat and fry them. If you are continuing, this step may also be
  done in advance.

  Wipe out the skillet, then heat the oil at least 1/2" deep to about
  380┬░F. Dust the dates with flour, then dip them into the egg and
  immediately into the hot oil. Fry until golden, turning once. Or
  better, use a deep-fryer. Drain and serve right away.

  Recipe by Chef Gregorio Camarero (Los Monteros Hotel Marbella)

  Recipe FROM: Tapas, The Little Dishes of Spain

  Recipe FROM: <https://web.archive.org/web/20170327105326/
  http://recfoodcooking.org/sigs/Koko/
  Chorizo-Filled Dates in Bacon.html>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх