COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 32 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        28 июн 24 11:16:39
 К    : All                                                   28 июн 24 19:22:02
 Тема : Gosari (Fernbrake)
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47305.fido_cooking@1:124/5016 2ae4d0b0
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/726a08527 Jun 21
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/726a08527 Jun 21
2024 14:44 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Gosari (Fernbrake)
 Categories: Korean
      Yield: 1 Batch

    1/4 c  Dried gosari (1 oz)
      5 c  Water

  In the spring in Korea people gather gosari from the mountains. At
  that time it`s green and fresh, so it can be eaten right away. They
  blanch and cook it.

  They also dry gosari until it`s brown and thin as thread. If you buy
  dried gosari in the store, you`ll have to boil and soak it until it`s
  soft before you can cook with it.

  Here`s how to soak and prepare dried gosari:

  Put the gosari in pot of cold water. 1 cup of gosari will need more
  than 20 cups of water.

  Boil it for 30 minutes, then let it soak in the hot water for a few
  hours until cool. Rinse in cold water and let soak for 12 to 20 hours
  until soft. Change the water 2 or 3 times during the soaking.

  Fresh or dried (and soaked) gosari can be used for yukgaejang or
  bibimbap.

  Recipe by Emily Kim (Maangchi)

  Recipe FROM: <http://www.maangchi.com/ingredient/kosari>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх