COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 33 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        28 июн 24 11:16:50
 К    : All                                                   28 июн 24 19:22:02
 Тема : Lemon Tart
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47306.fido_cooking@1:124/5016 2ae4d0bc
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/726a08527 Jun 21
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/726a08527 Jun 21
2024 14:44 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Lemon Tart
 Categories: Tarts
      Yield: 1 Tart

MMMMM---------------------------CRUST--------------------------------
      2 c  Flour (350 g); additional
           -flour for rolling out the
           -pastry
      1 tb Sugar
      6 tb Butter (85 g)
      1    Egg yolk
    1/4 c  Heavy cream; up to 1/2 c

MMMMM--------------------------FILLING-------------------------------
      3    Ehole eggs
      3    Egg yolks
  1 1/2    Lemons; zest and juice of
    3/4 c  Sugar (175 g); +1 tb, to
           -sprinkle on top of the pie
    3/4 c  Butter (175 g); melted

  Crust:

  Preheat oven to 425┬░F/218┬░C

  Stir together flour and sugar in a large bowl.

  Cut butter into small cubes.

  Rub butter into the flour and sugar until the mixture is grainy.

  Add the egg yolk and 1/4 cup of heavy cream and stir to form a soft
  pastry. Continue to add heavy cream a tablespoon at a time until all
  the flour is integrated into the pastry. (I ended up using a whole
      1/2    cup in the end.)

  Grease a pie or tart dish with butter or baking spray.

  Roll out the pastry on a floured surface. Arrange pastry in baking
  dish.

  To blind bake the crust, cover the pastry with foil and fill the dish
  with baking beans or another weight.

  Bake at 425┬░F/218┬░C for 12 minutes. Reduce the temperature to
  350┬░F/180┬░C for 10 minutes. The crust should be golden and set, but
  not as brown as when a pie is completely finished baking.

  While the crust is baking, prepare the filling.

  Filling:

  Separate the egg yolks, melt the butter, zest and then juice the
  lemons.

  In a large bowl, whisk together the eggs, lemon zest, and lemon
  juice. Stir in the sugar and then the melted butter and mix well.

  Reduce oven temperature to 325┬░F/163┬░C.

  Place the pie dish containing the baked crust on a baking sheet. Pour
  the filling into the crust and scrape any sugar from the bottom of
  the mixing bowl into the dish.

  Sprinkle the top of the lemon custard with sugar.

  Bake for 45 minutes until the sugar on the top crisps and browns and
  the lemon custard is set, but still jiggly.

  Cool on a rack for 20 minutes before serving.

  Recipe by Marissa Nicosia

  Recipe FROM:
  <https://rarecooking.com/2020/07/13/to-make-a-lemon-tart/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх