COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         28 июн 24 15:57:00
 К    : All                                                   28 июн 24 14:30:03
 Тема : 6/29 Chicken Wing Day - 3
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42627.fido-cooking@1:3634/12 2ae5cbde
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Buffalo Chicken Wings
 Categories: Poultry, Vegetables, Chilies
      Yield: 5 servings
 
      3 lb Chicken wings
    1/3 c  Relatively mild hot sauce *
      4 tb Melted butter
      1 tb White or sherry vinegar
      1 tb Minced garlic
           Salt and pepper
 
  * Frank`s or Cholula - UDD
  
  Cut 3 pounds of chicken wings into 3 sections; save the
  wing tips for stock. Toss the wings with a little
  neutral oil to keep them from sticking.
  
  Heat a charcoal or gas grill; the fire should be
  moderately hot and the rack 4 to 6 inches from the heat.
  Leave one side of the grill cooler for indirect cooking.
  
  Put the wings on the cool side of the grill. Cover the
  grill and cook, checking and turning once or twice,
  until most of the fat has been rendered and the wings
  are cooked through, 15 to 20 minutes. (You can also
  broil in the oven on a sheet pan, flipping wings halfway
  through.)
  
  While the wings cook, combine ? cup relatively mild hot
  sauce, 4 tablespoons melted butter, 1 tablespoon sherry
  vinegar or white vinegar, 1 tablespoon minced garlic,
  salt and pepper in a large bowl.
  
  When the wings are cooked, add them to the bowl with the
  sauce, and toss to coat. Now put the wings on the hot
  part of the grill and cook, uncovered, turning as
  necessary, until theyтАЩre nicely browned on both sides.
  (Or return to the broiler for a few minutes.)
  
  By: Mark Bittman
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Doom: Don`t trust anything that moves - Kill it instead.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 222/2 240/1120 250/1
275/1000 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх