COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         28 июн 24 15:57:00
 К    : All                                                   28 июн 24 14:30:03
 Тема : 6/29 Chicken Wing Day - 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42628.fido-cooking@1:3634/12 2ae5cbdf
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Hot Sriracha Garlic Chicken Wings
 Categories: Poultry, Herbs, Chilies, Vegetables
      Yield: 4 Servings
 
      4 lb Chicken wings; split
      4 qt Oil for deep-frying

MMMMM--------------------------MARINADE-------------------------------
    1/8 c  Ground coriander
    1/2 ts Ground cumin
    1/2 ts Cinnamon; highly optional *
      1 tb Salt
    1/8 c  Extra-virgin olive oil

MMMMM---------------------------SAUCE--------------------------------
    1/2 c  Sriracha chile sauce
      6 tb Unsalted butter; melted
    1/4 c  Chopped cilantro
      1    Lime; juice & fine grated
           - zest
      4 lg Cloves garlic; minced
 
  In a large bowl, combine coriander, cumin, cinnamon,
  salt and olive oil. Toss in wings to coat. Cover and
  refrigerate at least 4 hours, or overnight.
  
  Set oven @ 375┬║F/190┬║C. Place wings in a single layer
  on large, rimmed baking sheets. Roast for about 30 min,
  until wings are firm, but not done.
  
  In a clean bowl, add Sriracha, butter, cilantro, zest
  and juice, and garlic.
  
  Working in small batches, deep-fry wings until crispy
  and browned, about 5 min - add each batch to sauce,
  and toss to coat well.
  
  Serve hot, on a platter with your favorite condiments.
  
  * Tried the orig. amount of cinnamon, then halved it,
  bottom line - no cinnamon. Just did not like it in this
  recipe! your call if you want to try it.)
  
  Serves 4 - figure 1 lb wings per person
  
  Original recipe by Cleveland, OH, Chef Michael Symon,
  is in the Feb `08 issue of Food and Wine Magazine.
  
  NOTES: The lightly seasoned marinade seems to hardly be
  enough to flavor the chicken wings, but, trust me - it
  does its job.
  
  You would think the hot Sriracha sauce would be too much
  to handle, but it mellows after blending with the butter,
  and soaking into the wings.
  
  From: http://hotsaucedaily.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... "I`m as pure as the driven slush" -- Tallulah Bankhead
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 222/2 240/1120 250/1
275/1000 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх