COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        29 июн 24 09:48:03
 К    : All                                                   29 июн 24 17:51:12
 Тема : Pickled Purslane
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47330.fido_cooking@1:124/5016 2ae60d85
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/726a08527 Jun 21
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/726a08527 Jun 21
2024 14:44 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Pickled Purslane
 Categories: Pickles
      Yield: 2 Cups

      2 c  Purslane leaves and stems
           -(approximate) (100 g)
      1 ts Salt; divided
    1/2 c  White wine vinegar
      2 c  Mason jar; fresh from the
           -dishwasher or sterilized
           -with boiling water

  Pick the leaves from the purslane stalks. Set the leaves aside. Cut
  the stalks into 3" pieces that will easily fit in the jar.

  Put the stalks in a small sauce pan with 1/2 ts salt and 1 cup water.
  Bring to a boil and cook for three minutes. Pour off the water. Set
  the stalks aside to cool for about 10 minutes.

  Put the cooked stalks and leaves in your prepared jar. Add 1/2 ts
  water, 1/2 cup vinegar, and 1/2 cup water. The liquid should cover
  the purslane.

  Firmly affix the lid and label the jar. Leave in refrigerator for 2-3
  days.

  Consume pickled purslane within a month of opening the jar.

  Recipe by Marissa Nicosia

  Recipe FROM: <https://rarecooking.com/2020/08/04/
  to-pickle-purslane-or-littice-stalks/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх