COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        29 июн 24 09:48:20
 К    : All                                                   29 июн 24 17:51:12
 Тема : Whole Meal Banana Bread With Walnuts
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47331.fido_cooking@1:124/5016 2ae60d97
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/726a08527 Jun 21
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/726a08527 Jun 21
2024 14:44 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Whole Meal Banana Bread With Walnuts
 Categories: Breads
      Yield: 1 Load

    300 g  Ripe bananas
     15 ml Lemon juice
    125 g  Walnuts; shelled, chopped
     75 g  Unsalted butter
    175 g  Dark soft brown sugar
     50 ml Walnut oil
      1 ts Mixed spice
      3 md Eggs
    325 g  Wholemeal bread flour
      1 ts Bicarbonate of soda
           Demerara or natural sugar
           -crystals

  Line the base and sides of a large, deep, 19 cm-long loaf tin or
  similar with nonstick paper, and heat the oven to 180┬░C (160┬░C
  fan-assisted)/350┬░F/gas mark 4. Peel the bananas and in a medium
  bowl mash them and the lemon juice with a fork until smooth. Stir in
  the walnuts and leave to one side.

  In a saucepan, gently melt the butter, then tip it into a mixing bowl
  with the sugar, oil, and spice. Add the eggs one at a time, beating
  well after each addition, until everything is evenly combined.

  Sift the wholemeal flour and soda into a bowl (pick out any bran
  caught in the sieve and add to the flour in the bowl). Beat half the
  sifted flour into the egg mixture, fold in the banana and walnut
  mixture, then fold in the remaining flour gently.

  Spoon the mix into the lined tin and smooth the top. Sprinkle some
  demerara sugar over the top and bake for about 60-70 minutes, or
  until a skewer poked in comes out barely clean.

  Recipe by Dan Lepard

  Recipe FROM: 

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх