COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 4 из 100
 От   : Carol Shenkenberger                 1:275/100         29 июн 24 13:43:27
 К    : All                                                   29 июн 24 20:59:01
 Тема : BBQ for Daniel 3
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 24781.cooks@1:275/100 2ae5de8c
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.14a-Win32 Dec 31 2006 MSC
1200
@TID: SBBSecho 2.11-Win32 r1.182 Dec 31 2006 MSC
1200
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.05
 
      Title: Bbq Pork (Cha Siu)
 Categories: Chinese, Misc, Pork
      Yield: 1 Servings
 
      1 lb Lean; tender pork in one
           -piece
    1/4 c  Chicken stock
    1/4 c  Soy sauce
    1/4 c  Brown bean sauce
      2 tb Chinese cooking wine
      2 tb Garlic; finely chopped
      6 dr Red food coloring (optional)
 
  1. Mix stock, soy sauce, brown bean sauce, cooking wine, chopped
  garlic, and food coloring. Pour over pork.
  
  2. Marinate 3 hours at room temperature or overnight in the
  refrigerator.
  
  3. Preheat oven to 500F. 4. Place pork on rack over drip pan in oven,
  reduce heat to 350F, and roast for 1 hour.
  
  Notes: Yield - 1 lb
  
  Formatted & Busted by RecipeLu <recipelu@recipelu.com> Posted to
  recipelu-digest Volume 01 Number 226 by RecipeLu
  <recipelu@geocities.com> on Nov 09, 1997
 
MMMMM
 
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.05
 
      Title: Bbq Ribs 1991 World Bbq Contest Winner "Memphis in May"
 Categories: None
      Yield: 1 Servings
 
MMMMM--------------------------DRY RUB-------------------------------
      4 ts Paprika
      2 ts Salt
      2 ts Onion powder
      2 ts Ground black pepper
      1 ts Cayenne

MMMMM---------------------------SAUCE--------------------------------
      6 tb Salt
      6 tb Black pepper
      6 ts Chili powder
      4 c  Ketchup
      4 c  White vinegar
      4 c  Water
      1 lg Yellow onion; diced
    1/2 c  Sorghum molasses
 
  DRY RUB DIRECTIONS: Mix in jar, cover and shake well to mix. Sprinkle
  rub liberally on ribs. Allow to stand 20 to 30 minutes at room
  temperature until rub appears wet.
  
  RIB SMOKING DIRECTIONS: Prepare smoker for long, slow cooking using
  hickory chips for flavor. Cook ribs, bone side down at 230 degrees
  for 2 hours using indirect heat. Turn and cook 1 more hour. During
  last 15 minutes, baste with BBQ sauce diluted by 1/2 with water.
  Serve ribs with warm undiluted sauce on the side.
  
  BBQ SAUCE DIRECTIONS: Combine all ingredients in a large saucepan.
  Bring to a rolling boil, reduce heat and simmer for 1-1/2 hours,
  stirring every 10 minutes or so. Pour into sterilized jars, seal and
  let stand for 2 to 6 weeks before using.
 
MMMMM

   xxcarol
--- SBBSecho 2.11-Win32
 * Origin: Shenks Express (1:275/100)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 138/146 153/7715 154/10 220/6 222/2
229/426 240/1120 250/1 261/38
SEEN-BY: 275/0 91 98 100 301 1000 301/1 342/11
450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 712/1321 1321 2320/105 3634/0 12 24 27
56 57 119 5001/100 5005/49
SEEN-BY: 5019/40 5020/715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5054/8 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 275/100 153/7715 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх