COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 15 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        29 июн 24 15:52:00
 К    : All                                                   29 июн 24 13:06:01
 Тема : Top 10 Cake Cake Cake 02
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156602.cooking@1:2320/105 2ae8c671
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Mocha Cake
 Categories: Cakes, Desserts, Chocolate, Dairy
      Yield: 16 servings
 
      1 c  Butter` softened
      3 c  (packed) brown sugar
      4 lg Eggs; room temp
      3 ts Vanilla extract
      3 c  A-P flour
    3/4 c  Baking cocoa
      3 ts Baking soda
    1/2 ts Salt
  1 1/2 c  Brewed coffee; cooled
  1 1/3 c  Sour cream

MMMMM--------------------------FROSTING-------------------------------
     12 oz Cream cheese; softened
      6 tb Butter; softened
      6 oz Unsweetened chocolate;
           - melted
      6 tb Brewed coffee
      2 ts Vanilla extract
  4 1/2 c  (to 5 1/2 c) confectioners`
           - sugar
           Chocolate-covered coffee
           - beans and baking cocoa;
           - opt
 
  Set oven @ 350oF/175oC.
  
  Grease and flour three 9" round baking pans. In a large
  bowl, cream butter and brown sugar until light and
  fluffy, 5-7 minutes. Add eggs, one at a time, beating
  well after each addition. Beat in vanilla. Combine
  flour, cocoa, baking soda and salt; add to creamed
  mixture alternately with coffee and sour cream, beating
  well after each addition.
  
  Pour into prepared pans. Bake until a toothpick inserted
  in the center comes out clean, 30-35 minutes. Cool 10
  minutes before removing from pans to wire racks to cool
  completely.
  
  In a large bowl, beat cream cheese and butter until
  fluffy. Beat in chocolate, coffee and vanilla until
  blended. Gradually beat in confectioners` sugar. Spread
  between layers and over top and sides of cake. If
  desired, garnish with chocolate-covered coffee beans and
  baking cocoa. Cover and refrigerate until serving.
  
  Katherine DeLoach, Visalia, California
  
  Makes: 16 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Take a deep breath and do the difficult thing first." Mary Anne Radmacher
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 116/17 18 120/302 616
123/10 154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/90 221/1 6 226/50 70 240/1120 301/1
113 335/364 341/66 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/848 2320/0 105 107 304
401 905 3634/12 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх