COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 24 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        29 июн 24 15:54:00
 К    : All                                                   29 июн 24 13:06:02
 Тема : Top 10 Cake Cake Cake 10
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156610.cooking@1:2320/105 2ae8c679
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Red Velvet Cake
 Categories: Cakes, Desserts, Chocolate
      Yield: 14 servings
 
    1/2 c  Butter; softened
  1 1/2 c  Sugar
      2 lg Eggs, room temperature
      2    (1 oz) bottles red food
           - coloring
      1 tb White vinegar
      1 ts Vanilla extract
  2 1/4 c  Cake flour
      2 tb Baking cocoa
      1 ts Baking soda
      1 ts Salt
      1 c  Buttermilk

MMMMM--------------------------FROSTING-------------------------------
    1/2 c  Cold water
      1 tb Cornstarch
      2 c  Butter; softened
      2 ts Vanilla extract
  3 1/2 c  Confectioners` sugar
 
  Set oven @ 350oF/175oC.
  
  Cream butter and sugar until light and fluffy, 5-7
  minutes. Add eggs, 1 at a time, beating well after each
  addition. Beat in food coloring, vinegar and vanilla. In
  another bowl, whisk together flour, cocoa, baking soda
  and salt; add to creamed mixture alternately with
  buttermilk, beating well after each addition.
  
  Pour into 2 greased and floured 9-in. round baking pans.
  Bake until a toothpick inserted in the center comes out
  clean, 20-25 minutes. Cool layers 10 minutes before
  removing from pans to wire racks to cool completely.
  Trim 1/4" off top of each cake layer; crumble trimmings
  onto a baking sheet. Let crumbs stand at room
  temperature while making frosting.
  
  For frosting, combine water and cornstarch in a small
  saucepan over medium heat. Stir until thickened and
  opaque, 2-3 minutes. Cool to room temperature. Beat
  butter and vanilla until light and fluffy. Beat in
  cornstarch mixture. Gradually add confectioners` sugar;
  beat until light and fluffy. Spread between layers and
  over top and side of cake. Press reserved cake crumbs
  into side of cake.
  
  Val Goodrich, Philadelphia, PA
  
  Makes: 14 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Tagline procurement isn`t stealing...it`s an art and a science.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 116/17 18 120/302 616
123/10 154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/90 221/1 6 226/50 70 240/1120 301/1
113 335/364 341/66 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/848 2320/0 105 107 304
401 905 3634/12 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх